Tervarit tosipaikan edessä lauantaina

12.01.2012

Tervarit palaa kotiparketilleen vuodenvaihteen jälkeen kevätkierroksen avausotteluun. Futsal-liigassa kuudentena oleva oululaisseura saa lauantaina vieraakseen puolustavan mestarin ja nytkin sarjan kärjessä olevan Tampereen Ilveksen. Ottelu alkaa Urheilutalossa klo 15:00.

Ottelu toimii tärkeänä suunnannäyttäjänä Tervarien loppukaudelle. Runkosarjan puolivälissä Tervarit on hyvin mukana kärkikuusikossa - matkaa kolmantena olevaan GFT:hen on vain neljä pistettä.
Voitolla asema kärkijoukkueiden kyydissä vahvistuisi, mutta tappion tullen lähempänä tavoitteena olisi enemmän pudotuspelien kotietu neljän parhaan sakissa eikä takaa tuleviakaan voisi vielä unohtaa.

Tähän mennessä Tervarien otteita on vaivannut ailahtelevaisuus ja toisaalta puolustuspelin virheet. Viimeksi pelatussa kotiottelussa sarjataulukossa alempana oleva TP-Kaarle haki pisteet Oulusta. Sen jälkeen Tervarit kävi voittamassa Loiskeen, mutta silloinkin omiin upposi kuusi osumaa. Päästetyt 50 maalia on kuitenkin huomattavasti suurempi luku kuin ylempänä sarjataulukossa olevilla.

Hyökkäyspäässä ei ole ongelmia. Tervarit on heti Ilveksen jälkeen liigan toiseksi tehokkain joukkue 62 maalillaan. Tervarien uudeksi pistehaiksi on noussut A-maajoukkueeseenkin murtautunut nuori futsal-konkari Oskari Tervo. Hän on liigan pistepörssissä kolmantena tehoillaan 13+9. Dritan Stafsula hengittää niskaan kahden pisteen päässä.

Uutisarkistoon »


 

Kaikki uutiset»