Länsirannikko kutsuu Tervareita

20.01.2023

Neljän ottelun voittoputkessa lasketteleva Oulun futsal-ylpeys Tervarit matkaa tulevana viikonloppuna länsirannikon tuplapelikiertueelle suuntana tiekartalla Pori-Rauma-Turku.

Lauantaina kello 13.00 käynnistyvässä Futsal-Ykkösen taistossa oululaisia isännöi laadukkaista ottelulähetyksistään tunnettu FC Rauma. Isännät ovat pelanneet 12 ottelua saldolla 4-2-7, joista se on napannut yhteensä 14 pistettä ja sijoitus sarjassa on alemmassa keskikastissa kahdeksantena.

Rauman ykköskenttää täytyy ehdottomasti pitää silmällä, sillä Antti-Pekka Ruohola (11+6) ja Mikael Mäkelä (9+3) ovat paukuttaneet yhteensä jo 20 täysosumaa. Tervarit kärsi syyskierroksella kirvelevän 4-5 kotitappion FC Raumaa vastaan, joten revanssihenkeä ainakin löytynee oululaisten eväspusseista.

Sunnuntaina hyvin levätyn yön Tervarit haastaa KF Kosovan. Pelipaikkana toimii Turun perinteinen Samppalinnan palloiluhalli, joka korvattaneen ihan lähivuosina uudella monitoimihallilla. Tällä kaudella puolustuspeliään selkeästi parantaneet isännät ovat taulukossa sijalla kolme ja yhden ottelun enemmän pelanneena KF Kosova on vain pisteen nousukarsintapaikkaa hallussaan pitävää VehU:a perässä.

Lauantain ottelusta on hyvin suurella todennäköisyydellä tarjolla maksuton nettilähetys alla olevan linkin kautta.

Lisää tietoa webissä: https://www.youtube.com/@FCRaumaFutsal/streams

Uutisarkistoon »