Tervarien kausi potkaistaan käyntiin lauantaina Ouluhallissa

14.10.2022

Futsal-kausi 2022-2023 avataan Tervarien osalta tulevana lauantaina 15.10. Ouluhallin palloilusalissa. Futsal-Ykkösen avauspelissä vastaan asettuu HIFK, joka ehätti pelata jo viime lauantaina kotisalissaan VeHua vastaan kärsien niukan 3-4 tappion.

Tervarien harjoitusottelukausi jäi suhteellisen lyhyeksi. Pohjoisen alueella Futsa-Ykkösen tason joukkueella ei ole liiaksi asti tarjontaa johtuen pitkäksi venyvästä jalkapallokaudesta ja vähäisestä määrästä futsalin erikoisseuroja. Liigajoukkueet avaavat kautensa nykyisellään useita viikkoja ennen Tervareita, joten katseet täytyy kääntää Raahen ja Oulun lähiseuduille. FC OPA sparrasi punamustia 2-4 tappiolla ja Raahessa isäntänä toiminut AS Moon oli liikkeellä käytännössä akatemiajoukkueellaan, joten Tervarien iskukyky heti kauden kynnyksellä on pieni kysymysmerkki ainakin nettitoimituksellemme.

Pelaajistossa ei tapahtunut järisyttäviä muutoksia. Teemu Aittola palasi takaisin Raaheen Moonin väreihin ja Ouluun edustusoikeutensa siirsi Kurenpojissa pelioppinsa saanut Joonas Pahkala. Maalivahtiosastoa vahvistaa 21-vuotias Eetu Järvitalo, joka pelasi useita kausia HauPan junioriorganisaatiossa.

Urallaan lähes 300 Veikkausliiga-ottelua pelannut Ville Saxman muutti takaisin Ouluun ja liittyy Tervarien pelaajavahvuuteen toden teolla viimeistään marraskuussa, jolloin hän saattaa lääkäriopintonsa päätökseen Kuopiossa. Kauden ja huippu-uransa jalkapalloilijana 2020 Kuopion Palloseuran kapteenina päättänyt Saxman on tuttu ainakin pidempään futsalia seuranneille, sillä Ville on edustanut Tervareita aikaisemminkin ja pukenut ylleen myös Suomen maajoukkueen pelipaidan.

Lauantain kamppailu puhalletaan käyntiin kello 15.00. Kausikortin voit lunastaa ovelta käteisellä, Smartumilla tai korttimaksulla hintaan 60 euroa, joka kattaa Ykkösen runkosarjan kaikki 11 kotiottelua. Irtoliput maksavat 10 euroa ja alennusryhmiltä 7 euroa (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät). Alle 12-vuotiaille ja Tervarit Juniorien seurayhteisön junnuilla on otteluun vapaa sisäänpääsy. Tervetuloa!

Uutisarkistoon »