AS Moon saapuu kylään lauantaina

25.03.2022

Liigan nousukarsintapaikkansa varmistanut rakas pohjoisen kiistakumppani AS Moon (Raahe) on Tervarien tähtäimessä lauantaina. Kotijoukkueen asetelmat otteluun ovat sangen selkeät; yksikin piste illan kamppailusta riittää vamistamaan Tervarien sarjapaikan Ykkösessä myös ensi kaudelle.

Tervarien syyskausi oli pisteiden valossa täysi katastrofi. Yksi valtakuntamme perinteikkämmistä futsal-seuroista onnistui haalimaan ennen joulutaukoa kasaan vaivaiset kolme sarjapistettä.

- Lähtökohdat kauteen olivat kaikkea muuta kuin hyvät. Viime kauden top-7 pistemiehistämme peräti kuusi vaihtoi seuraa tai viettää välikautta ja pitkälle venyneiden jalkapallosarjojen myötä treenirinkimme oli kauden alla kaikkea muuta kuin yhtenäinen, oululaisten vastuuvalmentaja Antti Kaisto huokaa.

Uusi vuosi, uudet kujeet, kertoo sananlasku. Tervarit on vuoden 2022 puolella pelannut 11 ottelua, hävinnyt niistä vain kaksi ja kerännyt kasaan 23 pistettä, joka oikeuttaa kevätkierroksen kuntopuntarissa sijaan kolme AS Moonin ja sarjanousunsa varmistaneen FC Kiiston vanavedessä

- Olen todella tyytyväinen joukkueemme hyökkäyspään tekemiseen tämän vuoden puolella. Noissa jokaisessa 11 ottelussa meillä on ollut ihan riittämiin paikkoja jopa voittoihin asti, mutta kokonaisvaltaisessa pelaamisessa meillä riittää vieläkin petrattavaa, Kaisto tiivistää.

Tervarit ja AS Moon iskevät yhteen lauantaina 26.3. kello 18 Ouluhallin palloilusalissa. Tervetuloa kannustamaan punamustat voittoon!

Mikäli et pääse paikan päälle, ottelun tarjoaa monikameralähetyksenä selostuksen kera Kaleva live verkkosivuillaan.

Lisää tietoa webissä: https://www.kaleva.fi/live

Uutisarkistoon »