Kiskot johdattavat Tervarit jälleen Tampereelle

18.03.2022

Tervarit matkaa kuukauden sisään jo kolmannen kerran Tampereelle, kun viikonvaihteen tuplavieraspeleissä oululaisia isännöivät Pirkkalan PJK ja VeHu. Punamustien vinkkelistä katsottuna kummassakin ottelussa on panoksena säilymisen kannalta tärkeiden sarjapisteiden lisäksi myös revanssit, sillä syyskierroksella Tervarit joutui taipumaan kotonaan kummallekin joukkueelle.

Viime kauden päätteeksi Futsal-liigasta karsintojen kautta Ykköseen pudonnut PJK on pelannut varsin kelvollisen kauden, mutta nuorella pelaajaryhmällä operoivien pirkkalalaisten mahdollisuudet sarjan top-2 paikoille ovat jo menneet. Joukkue on kerännyt pelaamastaan 18 ottelusta 32 pistettä, mikä oikeuttaa sijaan kolme.

Tervarit pelasi syyskauden heikoimman kotiottelunsa Vehmaisten Urheilijoita vastaan. Lokakuussa Kiitäjässä pelatussa ottelussa vieraat pääsivät luvattoman monta kertaa parhaalle maalintekosektorille ja voittivat ansaitusti maalein 5-1.

Tervarit selvitti vuoden 2022 kahdeksan ensimmäistä otteluaan komealla saldolla 6-2-0, mutta joutui taipumaan viime lauantaina FC Kiistolle, joka on varmistanut jo sarjanousunsa. Komean tason noston myötä perinteikäs oululaisseura on edelleen tiukasti kiinni sarjapaikkansa uusimisessa, mutta se vaatii silti edelleen rutkasti töitä ja myös muutaman lisäpisteen.

Lauantaina kello 13.00 alkavan PJK-Tervarit taiston tarjoaa ilmaisena livelähetyksenä kotijoukkue kanavallaan https://www.youtube.com/channel/UCwV3gZiCjRTA03XfKowFp3w/videos

Sunnuntaina Tesomalla oululaisia isännöi VehU ja heidän laadukas lähetyksensä tulee suorana kanavalta https://www.youtube.com/user/Kikkoman2727

Uutisarkistoon »