Mestari vahvempi Tampereella

21.11.2011

Tervarit ei kyennyt sunnuntaina yllättämään hallitsevaa mestaria Ilves FS:a tämän kotisalissaan. Lauantaina vahvan ottelun Turussa pelannut oululaisryhmä oli käytännössä koko pelin yhden askeleen, tai ainakin yhden maalin verran isäntiään jäljessä. Ilves tyylitteli taululle kylmät 7-2 (3-1) loppulukemat.

Kahdessa edellisessä ottelut loistanut Tervarien ykkösvitja oli sunnuntaina tiukassa vartioinnissa ja joutui poistumaan Spiral-hallilta ns. kiikarit kauloillaan. Oululaisten kummastakin maalista vastasi Adrian Rizvani. Juha-Matti Savolainen pelasi kauden ensimmäisen liigaottelunsa ja kirjautti nimensä myös tehotilastoihin avausheitollaan Rizvanin toiseen osumaan.
Tervarien manageri Jussi Törmä oli pettynyt joukkueensa puolustuspelaamiseen:

- Teimme tänään pelaamisen kovalle kotijoukkueelle ihan liian helpoksi. Ilves pääsi tilanteisiin luvattoman helposti ja tuon tason joukkue kyllä rankaisee tilaa saadessaan. Savolainen joutui maalilla kovaan paikkaan kauden ensimmäisessä sarjapelissään, ja olisi kyllä kaivannut enemmän apuja myös joukkueelta, Törmä manasi.

Tervarit sai luotua maaliensa lisäksi useita selkeitä maalintekopaikkoja, mutta sihti ei ollut sunnuntaina kohdillaan.

Emme olleet tänään tarpeeksi teräviä ja määrätietoisia maalintekopaikoissa. Ilves antoi meille sauman päästä vielä peliin mukaan 1-3 tilanteessa, mutta hukkasimme etsikkoaikamme ja mestari meni menojaan. Haimme viimeisen kympin aikana kavennusta viidellä kenttäpelaajalla, mutta idea ylivoiman pyörityksestä oli tänään kadoksissa. Seuraavaan peliin on aikaa lähes pari viikkoa, nyt on hyvää aikaa harjoitella, Törmä muistutti.

Futsal-Liiga jatkuu joulukuun puolella ensi viikonvaihteessa pidettävän maajoukkuekatsastuksen vuoksi. Tervareista kutsun näyttöleirille saivat Iiro Vandell, Ari Makowski ja Oskari Tervo. Oulun urheilutalolla pelataan seuraavan kerran 1.12. ja pelipäivä on poikkeuksellisesti torstai. Kello 18.30 alkavassa ottelussa Tervarien tason mittaa Mad Max Valkeakoskelta.

Ilves FS – Tervarit 7-2 (3-1)

05:34 1-0 - Joni Pakola (Jaakko Laitinen)
07:29 1-1 - Adrian Rizvani (Heikki Halmet)
10:03 2-1 - Timur Inapshba (Antti-Petteri Mäkinen)
16:32 3-1 - Jarno Majamaa (Juha Ojanperä)
26:18 4-1 - Raimo Sokka (Antti Teittinen)
29:55 5-1 - Majamaa (Inapshba)
30:23 5-2 - Rizvani (Juha-Matti Savolainen)
34:32 6-2 - Teittinen (Majamaa)
38:34 7-2 - Pakola (Teittinen)

Uutisarkistoon »


 

Kaikki uutiset»