Ari Makowski siirtyy Tervarien paitaan loppukaudeksi

18.02.2022

Kevätkauden korkealiitoa lentänyt Tervarit hankki riveihinsä todellisen vahvistuksen, kun 17 kautta Futsal-Liigassa pelannut Ari Makowski vastasi manageri Jussi Törmän kosiskeluun myöntyvästi. Suorasta sarjapaikasta kisaa käyvä Tervarit huilii tämän viikonvaihteen, mutta Makon pitäisi olla joukkueen mukana jo 26.2. Tampereella, jolloin isäntänä toimii PP-70.

Komeat 291 tehopistettä liigaurallaan kerännyt Makowski lopetti uransa pääsarjatasolla viime kauteen, mutta on pitänyt itsensä täydessä pelikunnossa.

- Urani lopettaminen liigatasolla oli tietysti kova ja tunteikas päätös, mutta se viikottainen aika, jonka lajille joutui uhraamaan siviilipuolen kiireiden rinnalla, vahvisti minulle kuitenkin sen, että päätös oli oikea. Olen pelannut Granin (Grankulla IFK:n) riveissä pääkaupunkiseudun alueen Kolmosta tällä kaudella ja siellä on hyvä tekemisen meininki myös treeneissä alemmasta sarjatasosta huolimatta, 2020-luvun hittipelin padelin suurkuluttaja Makowski kehuu.

Mikä sai Makowskin pukemaan ylleen vielä kerran myös sarjapeleissä Tervarien punamustan paidan?

- Ehdottomasti suurimpana vaikuttimena oli se, että Tervarien riveissä on vieläkin useampi entinen pelikaveri, joiden kanssa tuli vietettyä upeita hetkiä 10 ja puoli kautta Oulussa kestäneen futsal-urani varrella. Toki myös Tervarien tukala asema sarjataulukossa motivoi minua antamaan parhaan mahdollisen pelillisen panokseni sekä kokemukseni tiukoista peleistä, urallaan myös viisi futsal-maaottelua Suomen paidassa pelannut Makowski painottaa.

Makowski pelaa lähtökohtaisesti Tervarien riveissä viisi jäljellä olevaa vierasottelua, sillä hän matkaa Ykkösen sarjaotteluihin kotoaan Helsingistä. Mako on kuitenkin omien sanojensa mukaan valmistautunut myös siihen skenarioon, jossa kauden viimeisillä kotipeleillä on merkitystä sarjataulukon kannalta.

Tervetuloa takaisin punamustaan paitaan, mr Makowski!

Uutisarkistoon »