FC Rauma kyläilee Oulussa viikonloppuna

11.02.2022

Vahvan alkukauden pelannut FC Rauma matkaa tulevana viikonloppuna Ouluun tuplavieraspeleihin. Lauantaina kello 15.00 Ouluhallissa isäntänä toimii Tervarit ja sunnuntaina vuoro siirretään FC OPA:lle. FC Rauma on Ykkösen sarjataulukossa neljäntenä saldolla 8-0-4 ja kerättyjä pisteitä kasassa 24.

FC Rauma matkaa pohjoiseen vahvassa nosteessa. Joukkue on voittanut viisi edellistä peliään maalierolla 16-4, jotka kielivät raumalaisten vahvasta ja kollektiivisesta puolustuspelaamisesta. Tuleva viikonloppu toimii kuitenkin joukkueelle vahvana vedenjakajana: kaksi ottelua enemmän pelannut nousukarsijan paikalla oleva AS Moon on kerännyt yhdeksän pistettä enemmän, joten yksikin tappio näihin kahteen otteluun voisi olla jo ratkaiseva.

Tervarit kävi Raumalla vierailulla joulukuussa ja joutui poistumaan hallista 2-5 tappio niskassaan. Tuolloin ottelu ratkesi vasta kolmen viimeisen minuutin aikana, joten lauantaina olisi mainio paikka kuitata tuo tappio.

Tervarit on parantanut kauden kuluessa otteitaan merkittävästi ja kauden 2022 aikana pelatut neljä ottelua ovat sujuneet tappioitta. Sarjajohtaja FC Kiistoa vastaan vieraista haetun tasapelipisteen jälkeen punamustat on voittanut kolme peräkkäistä kotiotteluaan.

Tervarien sairaustuvalta kuuluu sekä hyviä että huonoja uutisia. Lokakuun alussa jalkansa loukannut kapteeni Iiro Vandell on palannut jo harjoitusvahvuuteen ja on lähiviikkojen aikana täydessä pelikunnossa. Antti Uusitalon kausi on sen sijaan paketoitu. Pari viikkoa sitten harjoituksissa jalkansa loukannut taistelija joutui korjauttamaan vammansa leikkauspöydän kautta ja ei ehätä toipua loppukauden taistoihin.

Yleisö on jälleen tervetullut Ouluhallin Kiitäjän lehtereille. Pääsyliput maksavat 10 euroa (alennusryhmät 7 euroa) ja maksuvälineinä käteisen lisäksi käyvät korttimaksut sekä Smartumin mobiilisovellus.

Mikäli et pääse paikan päälle, voit katsella ottelua Solidsportin kautta maksutta alla olevan linkin kautta.

Lisää tietoa webissä: https://solidsport.com/tervarit-futsal-miehet/watch/tervarit-fc-rauma-76276bd5-19c4-4109-b821-b4b1173468ef

Uutisarkistoon »