ACE ensimmäistä kertaa Ouluun

11.11.2011

Tervarit on vastoin ennakko-odotuksia jo tulevana lauantaina vedenjakajan edessä. Heikki Halmetin ja Jukka Korhosen johtama ryhmä on neljän pelatun ottelun jälkeen jo viisi pistettä jäljessä liigassa tällä hetkellä neljäntenä olevaa Ilves FS:a. Tervarien ehdottomana tavoitteena kauteen lähdettäessä oli kotietu pudotuspeleissä. Kausi on toki pitkä ja matka on vasta aluillaan, mutta lauantain kotiottelun jälkeen oululaisten tie vie tuplavieraspeleihin TPK:n ja Ilveksen vieraaksi, joten kolme pistettä ja oman pallollisen pelin löytäminen jengoilleen kahden kirvelevän tappion jälkeen on jo nyt enemmän kuin toivottavaa.

Tervarien kokoonpano on kokenut kovia sitten viime kevään pudotuspelien. Urallaan yhteensä 302 Futsal-Liigamaalia laukoneet Dritan Stafsula, Jarno Auvinen ja Adrian Rizvani ovat esiintyneet tällä kaudella liigaparketilla yhteen summattuna vain 10 peliminuuttia. Stafsula ja Rizvani puntaroivat uransa jatkon suhteen ja Auvisen riesana ovat olleet sitkeät jalkavaivat. Tärkeiden palasten puuttuminen on näkynyt kipeästi etenkin kahdessa tappio-ottelussa, ja kentällä ei ole nähty vauhdikkaasta taitopelistään tunnettua tervariryhmää. Uusien vastuunkantajien aika on tänään, tässä ja nyt.

Ensimmäistä kauttaan Futsal-Liigassa pelavaa AC Estudiantes metsästää vielä avausvoittoa ylimmältä sarjatasolta. Ykkösen viiden pisteen erolla voittanut tamperelaisryhmä avasi pistetilinsä Porissa 4-4 tasapelillä PoPaa vastaan ja taisteli viime sunnuntaina urheasti GFT:n kotiluolassa, mutta joutui kotimatkalle yhtä kokemusta ja maalin tappiota rikkaampana. ACE:n ongelmat alkukauden peleissä ovat luettavissa suoraan sarjataulukosta: joukkue on joutunut kaivamaan pallon omasta verkostaan peräti 25 kertaa viiden pelaamansa ottelun aikana.

Tervarit ja ACE kamppailevat tärkeistä pisteistä lauantai-illan huumassa kello 18.30 alkaen Oulun urheilutalolla. Liput otteluun maksavat 8 euroa ja alennusryhmiltä Fair Play-passi mukaan lukien 6 euroa.

Uutisarkistoon »


 

Kaikki uutiset»