Kausi käynnistyy huomenna Joensuussa

22.10.2021

Oulun Tervarit aloittaa huomenna lauantaina kautensa Futsal-Ykkösessä ja matkaa Joensuuhun SC Riverballin vieraaksi. Ottelu käynnistyy kello 15 Joensuun Urheilutalolla. Peli on nähtävissä suorana, selostettuna nettilähetyksenä sanomalehti Karjalaisen sivujen kautta. Katsominen vaatii rekisteröitymisen palveluun ja yhden euron kokeilutilauksen tekemistä.

Huomisen kotijoukkue säilyi viime kauden päätteeksi sarjassa vasta karsintojen kautta sijoittuen runkosarjassa sijalle 9. Joukkue keräsi 22 pistettä 22 ottelustaan tehden 64 maalia ja päästäen 103 maalia. Saldo kertoo, miten Riverballilla oli viime kaudella ongelmia puolustuspelaamisensa kanssa läpi kauden. Joukkueen viime kauden parhaat pistemiehet olivat Dimitri (14+9) ja Pavel (5+8) Klimov. Tuomas Pulkkinen keräsi 10 (6+4) pistettä. Viime kauden tehomiehet jatkavat joukkueessa myös tulevalla kaudella taivaansinisten riveissä. Joukkueella ei ole viime kaudesta merkittäviä lähtijöitä eikä myöskään tulijoita. Valmennuksesta vastaa Juha-Matti Ryynänen, joka esiintynee myös joukkueen maalivahtina kauden mittaan. Joukkue on pelannut muutaman harjoitusottelun, joista viimeisimmän imatralaista River Vuoksea vastaan ja voitti kenraaliharjoituksensa runsasmaalisesti 18-10 (8-8)

Viime kaudella neljänneksi Futsal-Ykkösessä sijoittuneen Tervareiden harjoitukset käynnistyivät jo elokuussa, mutta yhteisharjoittelua on vaikeuttanut pitkäksi venyneet Kakkosen ja Kolmosen jalkapallokaudet. Valmennuksesta vastaavat viime kauden tapaan Antti Kaisto ja kesken viime kauden mukaan tullut Ville Lindholm. Punamustat menettivät kesän aikana useita avainpelaajiaan, kun Ville Niskala, Ville Angeria ja Eero Kaisto siirtyivät Tornioon ToPV-paitaan ja Omar Soli palasi lainaltaan Valkeakoskelle Mad Maxeihin. Kokoonpanosta puuttuvat myös uransa jatkon suhteen aikalisän ottaneet Konsta Jussila, Aleksi Isomäki ja Kaapo Lepojärvi.

Uusina pelaajina tulevalla kaudella nähdään AS Moonissa hyvin esiintyneet Antti Uusitalo ja Teemu Aittola. Justus Koivukangas tekee paluun oululaisten paitaan, kuten myös Dritan Stafsula ja Juho Keskinen. Junioreista nousee edustuksen mukaan Lassi Kaisto. Torjuntavastuun jakavat tulevalla kaudella Keskisen kanssa Lari Honkanen ja Veikka Pekkala. Joukkueessa jatkavat myös kokeneet Iiro Vandell, Heikki Halmet, Adrian Rizvani ja Aki Vähäsöyrinki. Lähtijöiden myötä isompaan roolin noussevat myös nuori Joona Juntunen, Rasmus Knuutila, Roni Andersson ja Jyri Vääräniemi.

Tervarit lähtee huomenna Joensuuhun kahdella kentällisellä ja kahdella maalivahdilla. Harjoitusotteluita on takana kaksi, ensin kaatui paikallisvastustaja FC OPA 5-2 ja viime lauantaina FC Puleward 6-5. Oululaiset lähtevät hakemaan huomisesta ottelusta hyvää alkua kaudelle perustaen pelinsä hyvään puolustamiseen. Vähiin jääneiden harjoitusotteluiden vuoksi alkukaudesta tuskin nähtäneen vielä valmista peliä, mutta yhteisten tapahtumien kautta yhteinen tekeminen ja peli myös kehittyy.

Karjalaisen lähetyksen lisäksi ottelua on mahdollista seurata Palloliiton tulospalvelun kautta ja Tervareiden sosiaalisen median kautta välitetään mahdollisuuksien mukaan tunnelmia huomenna ennen ja jälkeen ottelun.

Hanki myös oma Tervareiden kausikortti kaudelle 2021-2022! Hintaa kortille on 40 euroa. Kortti oikeuttaa sisäänpääsyyn Tervareiden kotiotteluihin Futsal-Ykkösessä. Ottelut pelataan Ouluhallin laajennusosassa Kiitäjä-hallissa. Voit ennakkotilata ja maksaa kortin verkossa laittamalla yhteystietosi mailiimme: ouluntervarit [at] gmail.com

Uutisarkistoon »