KaDy heittää haasteen lauantaina

04.11.2011

Käytännössä kuukauden tauon jälkeen kotisaliinsa palaava Tervarit on ehtinyt maistaa pelaamissaan kolmessa sarjaottelussa jo koko kattauksen. Kauden avauksessa oululaiset kaatoivat tyylikkäästi PoPan, mutta viime viikonvaihteen tuplavieraspeleistä joukkueella oli tuliaisinaan vain GFT:ltä taisteltu tasapelipiste. Syksyn ensimmäisen tappion miinussarakkeeseen merkkautti nousijajoukkue SoFo, joka vei viime sunnuntaina pelatussa ottelussa punamustilta pelihuumorin jo avausjaksolla.

Futsal-maajoukkueen leirityksen ja MM-karsintojen vuoksi kauden alku on ollut joukkueilta hyvin rikkonainen. Oululaisten valmistautumista marras- ja joulukuun tärkeisiin koitoksiin kansainvälinen kilpailutoiminta ei ole häirinnyt, sillä maajoukkueen valmentaja Jouni Pihlaja ei kelpuuttanut tervakaupungin poikia edes leiritykseen. Lauantaina urheilutalolle vieraaksi saapuvan Jyväskylän KaDy:n riveistä voi poimia esiin Virossa sinivalkoista paitaa kantaneet Jukka Kytölän ja Mikko Lahtisen. KaDy:n kapteeni Mikko Kytölä on Albania-pelissä tulleen loukkaantumisen vuoksi sivussa jopa tammikuun loppuun.

KaDy on noussut muutamassa kaudessa määrätietoisella työnteolla valtakunnan huipulle. Joukkue sijoittui viime kaudella runkosarjassa viidenneksi, mutta kaatoi pudotuspeleissä Sievi Futsalin ja GFT:n, ja raivasi tiensä finaaliotteluihin. Yliopistokaupungin poikien lento ei kuitenkaan riittänyt vielä tällä kertaa kirkkaimpiin mitaleihin. Ilves FS näytti kaapin paikan ja vei tuplamestaruuden suoraan kahdella voitolla.

KaDy:n päävalmentaja Tero Kelhälä loi seuran omilla nettisivuilla jo katseensa kohti tulevaa taistoa.

- Dynamo ei ole koskaan onnistunut ottamaan pisteitä Tervareiden kotikentältä. Heillä on kova joukkue ja muutama todella vahva yksilö, joista mainittakoon vaikkapa Tervo ja Auvinen. Kova haaste on edessä., Tervarit on näistä lähtökohdista ottelun suosikki, Kelhä ennakoi.

Tervarit ja KaDy iskevät yhteen syksyn odotetussa mittelössä lauantaina kello 15.00 Oulun urheilutalolla. Tervetuloa tutustumaan talven värikkäimpään pallopeliin.

Uutisarkistoon »


 

Kaikki uutiset»