Tervarit solmivat viisi jatkosopimusta

12.10.2020

Futsal Ykkönen käynnistyy vajaan viikon päästä lauantaina 17.10.2020 paikalliskamppailulla FC OPaa vastaan. Viime kausi jäi sarjassa kesken koronavirusepidemian keskeytettyä sarjan ennen viimeistä kierrosta ja Tervarit sijoittui sarjassa sijalle 6. Tervarit ovat harjoitelleet tulevaa kautta varten muutaman kuukauden ja joukkueessa on mukana tuttuja kasvoja aiemmilta kausilta.

Kaudesta 2002 lähtien Tervareiden väreissä pelannut luotettava ikihonka Heikki Halmet jatkaa komeaa pelaajauraansa oululaisten riveissä tulevallakin kaudella ja toimii lisäksi osana joukkueen valmennusryhmää. Viime kaudella Halmet tuli mukaan loppukaudesta vahvistamaan loukkaantumisista kärsinyttä joukkuetta pelaten loppukauden aikana kolmessa ottelussa. Kesällä Halmet on pelannut jalkapalloa Kolmosen Haukiputaan Pallossa. Halmetin kokemus ja kokonaisvaltaaminen pelaaminen on tärkeässä osassa tulevallakin kaudella Tervareiden paletissa.

Kapteeni Iiro Vandell jatkaa myös Tervareissa isossa roolissa. 33-vuotias Vandell on usean kauden ajan ihastuttanut oululaisia futsal-parketeilla ja vihreällä veralla ollen kummassakin lajissa takuuvarma suorittaja pelistä toiseen. Jalkapallokauden ollessa vielä kesken Ipin pelit jatkuvat vielä jalkapallon puolella ainakin lokakuun ajan Herculesin paidassa Kakkosen C-lohkossa, jonne hän siirtyi kesken kauden Kolmosen Haukiputaan Pallosta. Viime kaudella Vandell oli Tervareiden paras maalintekijä kymmenellä maalilla ja syöttöjä kertyi viisi kappaletta.

Kolmas jatkaja on Ville Niskala, joka aloittaa neljännen kauden Tervareissa. Niskala oli viime kaudella joukkueen toiseksi tehokkain pelaaja 18 pisteellä (9+9) ja myös kaudella 2020-21 häneltä voidaan odottaa tehoja hyökkäyspäässä. Niskalan vahvuudet ovat hyökkäyspelaamisessa, jossa hän hakee aktiivisesti ratkaisuja. Niskalalle on luvassa lisää vastuuta ja häneltä voidaan odottaa vahvaa kaksinkamppailupelaamista ja tehoja tulevallakin kaudella.

Kokeneemmasta osastosta myös Aki Vähäsöyrinki jatkaa oululaisten riveissä. Urallaan loukkaantumisista kärsinyt Traktori-lempinimeä kantava Vähäsöyrinki palasi futsalkentille viime kaudeksi muutaman vuoden poissaolon jälkeen pelaten ehjän kauden. Neljättä kauttaa Tervareissa pelaavan Vähäsöyringin vahvuudet pelaajana ovat kaksinkamppailupelaamisessa ja hän on vaikea pysäytettävä vastustajien puolustuksille. Tehopisteitä kertyi viime kaudella neljä (3+1) kappaletta, mutta Vähäsöyringin arvoa joukkueelle ei mitata tehopisteiden muodossa.

Maalivahtiosastolla jatkaa Oulaisten Huiman kasvatti Joonas Lehtola, joka on kasvanut korkoa Juho Keskisen opissa. Lehtola on pelannut aiemmilla kausilla lähinnä harjoitusotteluissa ja Tervareiden kakkosjoukkueessa Tervarit/Joga Bonitossa. Tuleva kausi on Lehtolalle kolmas Tervareiden paidassa.

Viime kauden joukkueesta jatkavat uraansa muualla Arttu Niemelä (ToPV), Justus Koivukangas (AS Moon), Toni Kaikkonen (HauPa), Santeri Kohonen (HauPa), Taneli Kohonen (HauPa) ja Henri Seppälä (HauPa).

Tulevalla viikolla on luvassa lisää pelaajauutisia, joista tulemme tiedottamaan kotisivuillamme sekä sosiaalisen median kanavissa tuttuun tapaan.

Uutisarkistoon »