Tervarit ja PoPa avaavat Oulun futsal-kauden

06.10.2011

Oulun futsal-ylpeydellä Tervareilla jäi viime kaudesta hapan sivumaku neljännestä sijasta huolimatta; tai oikeastaan juuri siitä. Tervakaupungin poikien kohtaloksi on jäänyt kahdella peräkkäisellä kaudella päättää viimeinen ottelunsa tappioon ja sivuosiin mitaleita parketilla jaettaessa. Heikki Halmetin ja Jukka Korhosen luotsaamalla ryhmällä on tälle kaudelle kaksi tavoitetta: kotietu pudotuspeleihin ja mitalit kaulaan muistoksi.

Joukkueen runko on säilynyt hyvin kasassa. Kauden avausottelusta sivussa ovat jalkapallokauttaan Ykkösessä vielä lokakuun jatkavat Iiro Vandell ja Dritan Stafsula, mutta valmennuskaksikolla on käytössään siitä huolimatta yli kymmenen pelaajan lista, joista jokaisella on vyöllään vähintään yksi kausi maan korkeimmalla sarjatasolla. 2000-luvun menestysvuosien takuupelaaja ja ex-maajoukkueratsu Mikko Pietikäinen tekee ainakin Oulussa odotetun paluun parketeille ja tuo kokemuksellaan ja pallollisella osaamisellaan lisää malttia ja aikaa joukkueen takalinjoille.

Tervarien pre-season ei sujunut parhaalla mahdollisella tavalla. Joukkueen harjoittelu kärsi mm. ylioppilaskirjoitusten aiheuttamien salivuorojen peruuntumisista ja pitkälle syksyyn venyvistä jalkapallon kesäsarjoista. Oulun korkeusasteilla ei myöskään tasokkaiden harjoitusvastustajien löytäminen vielä tässä vaiheessa kautta ole täysin ongelmatonta, sillä pohjoisin Futsal-Ykkösen joukkue löytyy Vaasasta.

Kauden avausvastustaja PoPa aloitti kautensa mainiosti. Joukkue löi ennakkokaavailuissa mestaruustaistoon nostetun KaDy:n kotisalissaan maalein 3-2 . Tervarien ja PoPa:n edellisten vuosien keskinäiset kohtaamiset ovat olleet näytelmiä, joista ei ole puuttunut suuria tunteita kuten riemua, vihaa ja jopa kyyneliä. Porilaisten oli tyytyminen viime keväänä runkosarjan seitsemänteen sijaan ja kauden päättymiseen ennen pudotuspelejä. Lauantain ottelu on ainakin Porin pojille mainio tasonmittaaja, sillä joukkue on kyennyt edellisen kerran hakemaan täyden pistepotin Oulusta kaudella 2006-2007.

Kauden avaus pelataan lauantaina 8.10. kello 19.00 Oulun urheilutalolla. Liput otteluun maksavat 8 euroa ja alennusryhmiltä 6 euroa (eläkeläiset, opiskelijat, alle 15-vuotiaat ja Fair Play-passin-haltijat). Lipunmyyntipisteestä on saatavissa myös Tervarien kausikortteja hintaan 60 euroa, joka kattaa vapaan sisäänpääsyn 11 kotiotteluun ja Terwaarien Futsal-cupin taistoihin. Tervetuloa!

Uutisarkistoon »


 

Kaikki uutiset»