Tuplavieraspelit eivät lihottaneet Tervarien pistepussia

15.12.2019

Tervarit matkasi varhain lauantaiaamuna kauden ensimmäiselle tuplavieraspelikiertueelleen. Viikonvaihteen avauspelissä oululaisia isännöi Alastaron Urheilijat eli AU, joka pelaa kotipelinsä Loimaalla. Kautensa varsin mukavasti aloittanut sarjanousija oli kotisalissaan liian vahva ja otti täyden pistepotin maalein 4-1 (3-0).

Tervarien vastuuvalmentaja Ville Hirvelä ei ollut täysin tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

-Puolustimme tänään liian lepsusti ja annoimme kotijoukkueelle ihan liikaa tilaa pelata. AU:n ykköskenttä oli alati vaarallinen ja oli myös fyysisesti vahva, olimme vaikeuksissa heidän ollessaan kentällä. Pystyimme toisella jaksolla ehyempään esitykseen, mutta Jani Kokkilan 1-3 kavennusmaali jäi ainoaksi, vaikka pystyimme luomaan viidellä kenttäpelaajalla painetta vastustajan puolustuspäähän.

Porissa levätyn yön jälkeen sunnuntaina matka jatkui Vaasaan sarjajohtaja FC Kiiston vieraaksi. Taitotasoltaan sarjan ehdottomaan eliittiin kuuluva kotijoukkue aloitti ottelussa maalinteon siirtyen 1-0 johtoon ajassa 3.44. Tervarien 1-1 tasoituksen viimeisteli Jani Kokkila Kaapo Lepojärven esityöstä. Kiisto onnistui kuitenkin ohittamaan viikonloput kummatkin pelit maalinsuulla urakoineen Juho Keskisen ajassa 16.44 ja pääsi tauolle 2-1 johtoasemassa.

Kamppailun viimeinen maali nähtiin 29.minuutilla ja siitä vastasi isäntien Toni Pylkkänen. Tervarit haki ottelun viimeiset kahdeksan minuuttia tasoitusta reikäpaita päällään viidenneksi lenkiksi nostetun Kaapo Lepojärven voimin, mutta tolppaa lähemmäksi ei Tervarit saanut enää palloa toimitettua ja näin FC Kiisto vahvisti asemaansa sarjan kärjessä maalein 3-1 (2-1).

Tervarien Ville Hirvelä oli toki pettynyt tulokseen, mutta oli tyytyväinen joukkueensa peli-ilmeeseen.

-FC Kiisto on vahva ja taitava joukkue, mutta pystyimme tänään selkeästi ehyempään esitykseen kuin eilen Loimaalla. Maalit ova tällä hetkellä meillä tuskaisen työn takana. Loimme ihan riittävästi laadukkaita maalintekopaikkoja, mutta yksi tehty maali ei vain riitä näissä peleissä. Puolustuspelimme toimi ihan kohtuullisesti, mutta tuloksenteko tökkii tällä hetkellä, Hirvelä harmitteli.

Tervarit pelaa vielä yhden kotiottelun ennen joulutaukoa, kun lauantaina 21.12. Oulun urheilutalolle vieraaksi saapuu KP-V/Monkulat Kaustiselta. Ottelu vihelletään käyntiin kello 15.00. Tervetuloa!

Uutisarkistoon »