Historiallinen derby avaa Ykkösen kauden

11.10.2019

25-vuotisjuhliaan 2019 viettävä Tervarit avaa Futsal-Ykkösen kautensa lauantaina. Kello 12.00 Oulun urheilutalolla käynnistyvässä ottelussa on luvassa heti ylimääräistä värinää, kun vastaan asettuu paikallisvastustaja FC OPA. Sarjapisteiden ja kaupungin herruuden lisäksi on jaossa myös paikka historian kirjoissa, sillä kyseessä on ensimmäinen valtakunnallisessa sarjassa pelattava Oulun paikallispeli.

Tervarien harjoituskausi jäi jalkapallosarjojen päällekkäisyyksistä johtuen vain kuuden viikon mittaiseksi, mutta pelaajisto on fyysisesti hyvässä iskussa ja punamustien valmennusryhmä on urakoinut yövuoroja hioessaan kuvioita ja kokonaisuutta kauden avauspeliä silmällä pitäen.

Tervarien pelaajistossa kävi kesän aikana melkoinen tuuletus. Juho Väinälä siirtyi hallitsevan liigamestarin KaDy:n riveihin, Taneli Kohonen pääsee testaamaan Ruotsin pääsarjan tason, Teemu Mattila siirtyi FC OPA:an, Heikki Halmet päätti komean peliuransa 17 kautta täysin palvelleena ja Dritan Stafsula ja Adrian Rizvani miettivät vielä uransa jatkosuunnitelmia.

Paluun puolestaan takaisin punamustaan nuttuun tekevät loukkaantumisistaan kuntoutuneet Iiro Vandell ja Aki Vähäsöyrinki ja FC Kemissä kaudella 2017-2018 pelannut Kaapo Lepojärvi. Pelaajistoa täydentää yhteistyösopimukset HauPa:n ja Tervarit-juniorien kanssa.

Urheilutalon lipunmyyntipiste aukeaa kello lauantaina kello 11.20. Tervarien 25-vuotisjuhlakauden kausikortti maksaa 25 euroa sisältäen kauden kaikki 11 kotiottelua. Irtolippujen hinnat ovat 10 euroa ja alennusryhmiltä 5 euroa. Myyntipisteessämme käy maksuvälineeksi vain käteismaksu. Tervetuloa nauttimaan Futsal-Ykkösen avauksesta!

Uutisarkistoon »