Hallitseva mestari KaDy saapuu lauantaina Urheilutalolle

17.01.2019

Tervarit joutuu lauantaina todelliseen puntariin, kun tuplakotipeliviikonvaihteen avausottelussa vastaan asettuu hallitseva Suomen mestari KaDy Jyväskylästä. KaDy on dominoinut myös tätä kautta todellisen mestarin ottein: 15 pelatun ottelun jälkeen sillä on kasasssa peräti 40 pistettä ja maalisaldo on 53 napsua plussan puolella. Pelinsä syystalven aikana uomiin saanut Sievi FS on kivunnut liigan kakkospaikalle, mutta KaDyn runkosarjan voitto on enää sinettiä vaille valmis, sillä eroa on jo yhdeksän pistettä.

Tervarit nousi viime kauden päätteeksi suoraan Futsal-Liigaan, mutta oululaisten liigapaluu ei ole sujunut ruusuisesti. Avainpelaajien loukkaantumiset ovat syöneet punamustien iskukykyä ja Futsal-Liigan taso on noussut selkeästi kuluneen kahden kauden aikana. KaDya luotsaa ammattivalmentaja Vasko Vujović ja sen riveissä pelaavat ulkomaalaisvahvistukset serbialainen Krisijan Radin (9+10) ja brasilialainen Newton (20+7), joka on noussut joa avauskaudellaan joukkueen ratkaisupelaajaksi.

Tervarien riveistä oli viime lauantaina Sieviä vastaan sivussa koko U19-maajoukkuenelikko HauPan U19-SM-pelien vuoksi, mutta Jani Paanasella pitäisi olla nyt käytössään laajempi materiaali. Tervarien täytyy kyetä pelaamaan joukkueena ja perustaa pelinsä dynaamiseen ja energiseen puolustuspelaamiseen. KaDy osoitti jo syyskierroksen kotipelissään oululaisia vastaan, että se pystyy kääntämään pienetkin vastustajan virheet maaleiksi tulostaululla.Tervarit johti peliä 2-0 Mikko Suomelan ja Ville Niskalan maaleilla, mutta KaDy sai koneensa käyntiin ja selätti punamustat lopulta maalein 8-2.

Tervarit ja KaDy iskevät yhteen Oulun urheilutalolla lauantaina 19.1. kello 14.00. Otteluisäntänä toimii kaupungin mehevimmät ja maistuvimmat burgerit kokkaava Kauppuri 5. Tervetuloa viihtymään talven vauhdikkaimman pallopelin parissa.

Uutisarkistoon »