Lisää liigakokemusta Tervareiden paitaa - Jokinen, Junkkari ja Kokkila punamustiin

29.09.2018

Tervarit jatkaa valmistautumistaan ensi viikonloppuna alkavaan Futsal-Liigaan. Kausi käynnistyy Tampereella Ilves FS:n vieraana lauantaina 6.10.2018 ja ensimmäinen kotiottelu pelataan Urheilutalolla 14.10.2018, jolloin Ouluun saapuu espoolainen GFT.

Tervarit on solminut kuluvalla viikolla useita jatkosopimuksia viime kauden pelaajien kanssa. Uusina pelaajina joukkueeseen ovat liittyneet viime kaudella FC Kemissä Futsal-liigaa pelanneet Paavo Jokinen, Niko Junkkari ja Jani Kokkila.

Paavo Jokinen on 22-vuotias hyökkäyspään pelaaja, joka on kotiutunut Ouluun. Kuluvalla kaudella Jokinen pelasi jalkapalloa OTP:ssa. Futsalin puolella Jokinen on pelannut FC Kemissä yhä kasvavassa roolissa ja hänestä odotetaan myös Tervareiden paidassa tehoja tulevalla kaudella. Viime kaudella Jokinen kokosi 9+8 tehot ja nousijajoukkueena Tervarit tulee tarvitsemaan tehokasta Jokisen tulevalla kaudella.

Oululaislähtöinen Niko Junkkari palaa Ouluun FC Kemistä. 31-vuotias Junkkari on pelannut pitkään Oulun ja Kainuun alueen seuroissa jalkapalloa Ykkösen ja Kakkosen tasoilla. Kolme viimeistä kautta Junkkari on pelannut jalkapalloa Pohjois-Suomen Kolmosta OTP:n punapaidassa. Futsalin puolella Junkkari pelasi viime kaudella FC Kemissä ja tätä ennen Futsal-Ykköstä FC OPAssa. Viime kaudella Futsal-liigassa debytoinut Junkkari keräsi 3+1 tehot. Junkkari toi oululaisten kokoonpanoon periksiantamattomuutta ja tiukkaa puolustuspelaamista.

Oululaisille jo aiemmilta kausilta tuttu Jani Kokkila on 26-vuotias kokenut pelaaja, joka on pelannut jalkapallon puolella muun muassa PS Kemissä ja futsalissa Tervareiden ja FC Kemin riveissä. Kokkila oli mukana oululaisten hopeajoukkueessa kaudella 2013-2014, jonka jälkeen siirtyi pelaamaan FC Kemiin. Kokkilalla on pelannut vajaat sata liigaottelua urallaan, joten voidaan puhua rutinoituneesta liigapelaajasta, jonka palveluksista oululaiset saavat nauttia ensi kaudella. Kaudella 2017-18 Kokkila merkkautti 7+3 tehot kemiläisille. Monikäyttöinen Kokkila tuo arvokasta kokemusta oululaisten riveihin, jota tarvitaan tulevalla kaudella kovassa Futsal-Liigassa.

Tällä viikolla jatkosopimuksen solmi kaudella 2016-2017 Sievin paidassa Futsal-Liigan mestaruuden voittanut Juho Väinälä. Tyylikäs taitoniekka jakaa osaamistaan myös apuvalmentajan roolissa. Tätä pelaajaa kannattaa seurat.

Jatkuvutta tuo myös Tervarien monivuotinen luottopelaaja ja viime kaudella kapteenina joukkueensa nousuun piiskannut Iiro Vandell. Hän pukee ylleen punamustan nutun myös kaudella 2018-19 ja Iiro tuo viileällä olemuksellaan rauhaa koko joukkueen tekemiseen

Eilen jatkostaan Tervarien paidassa sopivat Juho Keskisen tiukassa treenissä kehittyvä maalivahti Matti Sivonen sekä jo liigavauhtiakin punamustien paidassa kokemaan päässyt Niko Isola.

Uutena pelaajana Teemu Mattila (OTP ja OsPa) on myös solminut sopimuksen punamustien kanssa tulevasta kaudesta.


Sopimustilanne 29.9.2018:
Juho Keskinen (mv)
Matti Sivonen (mv)

Niko Isola
Paavo Jokinen
Niko Junkkari
Jani Kokkila
Sampo Lastuvirta
Teemu Mattila
Iiro Vandell
Juho Väinälä

Valmennus:
Jani Paananen
Tomi Tuominen
Juho Väinälä

Uutisarkistoon »