Tervarit jatkaa voittojen tiellä

21.10.2017

Tervarit haki tänään Jyväskylästä täyden pistepotin, kun Lohikosken Pallokerho kaatui murskalukemin 11-3 (4-2).

Tervarit pelasi tänään seuraavalla kokoonpanolla: Aleksi Syrjälä ja Jani Paananen (mv), Niko Isola, Dritan Stafsula, Sampo Lastuvirta, Mikko Takalo, Henri Heikkinen, Adrian Rizvani, Ville Niskala, Adebowale Afeez Balogun, Ahmed Al-Badri ja Valtteri Kovalainen

Maalinteon aloitti ensimmäisellä jaksolla Sampo Lastuvirta ja Adrian Rizvani jatkoi laukomalla puhtaan hattutempun avausjaksolla. Tauolle mentiin Tervareiden johtaessa 4-2 kotijoukkueen kahden kavennusmaalin myötä.

Toisella jaksolla Valtteri Kovalainen lisäksi johdon 5-2 ja Adrian Rizvani siirsi Tervarit 6-2 johtoon 23.minuutilla. Ville Niskala, Dritan Stafsula ja Niko Isola iskivät sen jälkeen maalin mieheen ja lukemat olivat jo 9-2. Adebowale Afeez Balogun jatkoi tehoiluaan ja peli oli 10-2, jonka jälkeen kotijoukkue kavensi lukemat 10-3. Viimeisellä minuutilla Balogun teki vielä illan toisensa sinetöiden loppulukemat 11-3.

Vieraista tehomiehiä olivat Adrian Rizvani, joka takoi tehot 4+2 ja Afeez Balogun 2+2. Tervarit ovat neljän ottelun jälkeen sarjakärjessä puhtaalla pelillä 12 pisteellä.

Tervarit jatkaa ottelujaan ensi viikonloppuna, kun Ouluun ja Urheilutalolle saapuu TPK Futsal kello 17 käynnistyvässä ottelussa.

Uutisarkistoon »