Ykkösen kärkikamppailu lauantaina Oulussa

27.10.2017

Pikaista paluutta Futsal-Liigaan havitteleva Oulun ylpeys Tervarit hoiti viime viikonvaihteen tuplavieraspelit juuri sillä ammattiylpeydellä, mitä nousijasuosikilta vaaditaankin. Nejän pelatun ottelun jälkeen kasassa on täydet 12 pistettä ja maaliero vakuuttava 31-9. Lauantaina on kuitenkin edessä tiukka tasonmittaus, kun Ouluun saapuu punamustien tapaan kauden vahvasti avannut TPK.

Turun TPK on pelannut myös neljä sarjapeliä ja saanut niistä kerätyksi 9 pistettä. Ainoan tappionsa TPK kärsi Tervarien tavoin tappioitta kauden avanneelle JoSePalle vieraissa luvuin 2-7. Turkulaisten kokoonpano on käynyt rajun tuuletuksen sitten liigavuosien, mutta ainakin syksyn avauskierrokset ovat osoittaneet, että joukkutta ei missään nimessä kannata laskea ulos Ykkösen kärkitaistosta. Joukkueen pelaajalista on suhteellisen ohut pitkään sarjaan, mutta saadessaan mukaan myös vieraisiin kärkipelaajansa TPK on yllätysvalmis.

Tervarien harjoitusviikko on sujunut hyvin ja Jani Paanasella on käytössään lauantain tärkeässä kamppailussa käytännössä täysi pelaajalista. Pikkuvammoista ja kertausharjoituksen rasituksista toipunut Niko Isola on pääsemässä pelikuntoon ja Isolan tavoin vammaansa kuntouttava Iiro Vandell lienee myös käytettävissä.

Tervarit ja TPK iskevät yhteen Oulun urheilutalolla lauantaina 28.10. kello 17.00. Kausikortit ovat myynnissä käteistäa valuuttaa vastaan lipunmyyntipisteellä hintaan 50 euroa ja alennusryhmille maksettavaa jää vain 35 euroa. Tervetuloa!

Uutisarkistoon »