Tervarit tappiottomana Jyväskylään

20.10.2017

Seurahistoriansa ensimmäistä kautta Futsal-Ykkösessä pelaavat Tervarit on avannut kautensa tahrattomasti. Viime viikonvaihteen Hämeen tuplavieraspelit tuottivat täyden kuuden pisteen potin, joka nosti Tervarit kolmen pelatun kierroksen jälkeen sarjataulukon kärkeen.

Tulevana lauantaina punamustien tie vie Jyväskylään. Liigakausilla tutuksi tulleessa monnarin salissa isäntänä toimii LPK eli Lohikosken Pallo. LPK on saanut kasaan kolmessa pelaamassaan ottelussa kolme pistettä, mutta Lohikosken poikien peleissä ei ole mässäilty ainakaan maaleilla, sillä joukkueen maaliero on lukemissa 5-9.

Hyvään pallotempoon pyrkivä Tervarit on kyennyt jo kauden ensimetreiltä toteuttamaan pelisuunnitelmaansa ja tehtyjen maalien sarake on komeaa luettavaa. Vastustajan verkko on heilunut jo 20 kertaa ja mikä positiivisinta, joukkueen tehokkaimmat kaverit tehtyjen osumien valossa ovat joukkueen keltanokat Afeez Balogun ja Nazir Ahmed viidellä maalillaan.

Sunnuntaina Loiske-pelissä paluun punamustiin tehnyt Juho Väinälä keräsi kasaan tehot 1+3, mutta keräsi siinä sivussa myös kaksi varoitusta ja huilaa lauantain vierasreissun kotisohvallaan.Väinälän ohessa Loisketta vastaan debytoivat HauPan -99 syntyneet lainamiehet Valtteri Kovalainen ja Jeremias Körkkö, joiden alustava laina jatkuu marraskuun loppupuolelle.

LPK ja Tervarien peli käynnistyy lauantaina 21.10. kello 18.00. Seuraavan kerran punamustat esiintyy kotiyleisölleen viikon päästä lauantaina 28.10. jolloin kello 17.00 alkavassa pelissä keskirajan toiselle puolelle ryhmittyy TPK.

Uutisarkistoon »