Tervarit avaa kautensa paikallistaistolla lauantaina

05.10.2017

Viime kauden päätteeksi Futsal-liigasta pudonnut Oulun Tervarit hakee uutta nostetta purjeisiinsa lauantaina oululaisten osalta käynnistyvästä Ykkösestä. Kauden avauksessa vastaan saapuu heti sarjan mielenkiintoisimpiin yhdistelmin lukeutuva AS Moon, joka sapuu Oulun urheilutalolle Raahesta. Kausi avataan siis heti mielenkiintoisella väännöllä Pohjois-Pohjanmaan vinkkelistä katsottuna.

Putoaminen sarjaporrasta alemmas tietää usein melkoista tuuletusta kokoonpanossa, mutta Tervarien taustavoimat paiskivat läpi kevään ja kesän hommia ja jalkeilla on jo kauden aloitukseen iskukykyinen joukkue. Juho Keskinen jatkaa alakerran johtajana toimien samalla maalivahtivalmentajana Pasi Hillille ja Akseli Syrjälälle. Joukkueen kantaviin voimiin jo vuosia lukeutuneet Iiro Vandell ja Dritan sanoivat mös kyllä ja ovat mukana heti lauantaina. Viime keväänä liigaparketeilla pyörähdelleistä tositoimissa AS Moonia vastaan nähdään myös Henri Heikkinen ja Niko Isola. Heikki Halmet parantelee vielä treenikaudella saatua vammaansa, mutta on mukana valmennusryhmässä.

Tervarien valmennusryhmä sai kesän aikana tuntuvia vahvistuksia. Sievi Futsalin mestaruuteen piiskannut velho Jani Paananen palaa Tervarien ohjaksiin. Painiksen aisaparina toimii kevään pudotuspeleissä suorastaan liekeissä ollut tuore Suomen mestari Juho Väinälä, joka siirtyy Tervarien vahvuuteen lainasopimuksella 15.10. Sievin Europelien jälkeen.

Viime kauden loukkaantumisen takia missannut ex-maajoukkuepeluri Riku Säärelä hakee uutta vauhtia uralleeen Ykkösen kautta, mutta missannee valtaosan syyskierroksesta jatko-operaation myötä. Säärelä on kuitenkin ollut läpi kesän mukana aktiivisesti treeneissä ja antaa hyvää taustatukea Paanaselle.

Tervarien paidassa nähdään tulevalla kaudella myös runsaasti uusia kasvoja. Ensimmäiset futsal-pelinsä punamustasssa nutussa pelaavat Alexander Jibrin, Sampo Lastuvirta, Muharram Hosseini, Ville Niskala ja Ahmed Al-Badri. Retu Värri palaa FC OPA:sta ja on pelissä mukana heti avausottelussa.

Tervarit ja AS Moon iskevät yhteen lauantaina 7.10. Oulun urheilutalolla kello 13.00. Pääsyliput kotipeleihin maksavat 8 euroa ja alennusryhmiltä 5 euroa. Kausikortteja myydään käteistä valuuttaa vastaan Urheilutalolla lauantaina 50 euron hintaan ja alennusryhmien kortin hinta on 35 euroa. Tervetuloa huutamaan Tervarit takaisin Futsal-liigaan!

Uutisarkistoon »