Kolmosen kausi käynnistynyt - JS Hercules/2 kaatui torstaina

02.06.2017

Vähän on ollut hiljaisempaa viime aikoina. Nettitoimituksessakin on ollut kevätväsymystä ja loman odottelua hetkittäin.

Rollon Poikia vastaan vieraissa Tervareille tuli takkiin 2-0 hyvän peliesityksen jälkeen. OLS:a vastaan kärsittiin 1-5 tappio , mutta pelissä oli hyviäkin hetkiä, jolloin ottelu olisi voinut tasoittua huomattavasti myös maalien muodossa.

HauPa-peliä johdettiin vieraissa jo 0-1, mutta toisella puolella rutinoitunut maalaisporukka taikoi nuorelle kärkipelaaja Körkölle paikat laukoa joukkue voittoon. Loppulukemat olivat 4-1 HauPalle. Kiitokset HauPalle kuitenkin hyvästä tapahtumasta, kuulutukset, yleisöä ja kahvio, loistavaa!

Torstaina palasimme voittojen tielle, kun JS Hercules/2 kaatui erittäin tuulisissa olosuhteissa 5-2 (3-0.) Ottelu oli monella tapaa viihdyttävä eikä tapahtumia uupunut. Menimme johtoon jo heti alussa ja puoliajallekin 3-1 -johtoasemasta. Peli oli myötätuulessa kontrollissa, vaikka Hercules olikin saanut kasattua kauden parhaan ryhmittymän Raatin vihreälle (teko)nurmelle.

Toinen jakso alkoi Herculeksen kavennuksella, 3-2 ja tunteet kävivät joka suuntaan kuumina. Kovia taklauksia, suunsoittoa ja vuorottaista painostusta myös molemmissa päissä.Avaimet voittoon antoi joukkueelle kuitenkin tuttuun tapaan kapteeni Rizvani, joka laukoi saksipotkulla pallon yläriman kautta maaliin Teemu Pähtilän vaparikeskityksestä. 4-2. Evi Mateli kaunisteli lukemat vielä 5-2:en Aganzen ja Adin erinomaisesta esityöstä. Ottelun lopussa nähtiin vielä ikävä tapahtuma, kun Teemu Pähtilä katseli suoraa punaista korttia ja paluun joukkueen kokoonpanoon tauon jälkeen tehnyt Teme onkin sivussa seuraavat kaksi ottelua.

Joka tapauksessa joukkue saavutti erittäin tärkeät kolme pistettä ja onnistui ENSIMMÄISTÄ kertaa tällä kaudella tekemään pelitilannemaalin. Aiemmat maalithan ovat tulleet suoraan kulmasta, pilkulta ja vaparista. Tämän lisäksi tänäänkin ensimmäinen oli kulmasta puskettu ja toinen Herkun oma maali.

Pojat kyselivät kopissa jo uusien pelipaitojen perään, kun Kakkosen kaudelle 2013 hankitut pelipaidat alkavat olla tiensä päässä. Kysymys kuuluukin, kuka lähtee Tervareiden miesten edustusjoukkueen uusiin paitoihin rintasponsoriksi?

Siitä voi olla varma, että nuo paidat päällä sattuu ja tapahtuu! Eikä oo kallis paikka.

Yhteydenotot Ville Luotolalle ville.luotola [at] tervaritjuniorit.fi

Uutisarkistoon »