Jalkapallokauden alku lähestyy

20.03.2017

Futsal-kausi päättyi pettymykseen, mutta onneksi Tervarit tarjoaa viihdyttäviä jalkapalloelämyksiä myös tänä keväänä. Ensimmäinen harjoitusottelu päättyi JS Herculeksen 3-4 voittoon helmikuun alussa ja lauantaina Tervarit kohtasi Heinäpään tekonurmella nelosdivisioonan Oulun Tarmon. Tervarit lähtiotteluun täydellä miehityksellä poissaoloisto huolimatta. Ottelu päättyi Oulun Tarmon 0-1 voittoon voittomaalin syntyessä 7.peliminuutilla.

Tervareiden joukkue on hiljalleen muotoutumassa. Maalivahtikaksikkona on seuran omat kasvatit Anttoni Veteläinen ja Vilppu Saari. Kentän puolustuspäässä tullaan näkemään Hasan Gülsen, Banywesize Aganze, Pol Deng, Ilkka Keränen, Ossi Juusola ja Sampo Hyvärinen, joista kolme viimeisintä on Tervareiden omia kasvatteja. Keskialueella pelaa paluumuuttaja Teemu Pähtilä, hyvän tulokaskauden pelannut Hakar Kamil ja keskikentän ankkurina viihtyvä Niko Haglund. Uusina kasvoina nähdään myös viime kaudella OTP:tä edustanut Galib Gazi, Julius Hugg, Juuso Seppänen ja Aleksi Lipponen, joista kolme viimeisintä on Tervareiden omia kasvatteja. Hicham Bouhian pelaaminen on vielä epävarmaa.

Hyökkäyspäässä nähdään uusia nimiä, kun vuosien ajan maaleja iskenyt boksipelaamisen taitaja Mika Koski ei ole vielä tälle keväälle tuoretta ruohontuoksua haistellut. Kentällä tullaan näkemään Ali Qais, joka jo viime kaudella harjoitteli alkukauden joukkueen mukana, Tervari-kasvatti Borys Filist, viime kauden maalitykki Evi Mateli ja AC Takinkääntäjistä meille siirtynyt Tatu Penttilä. Paljon odotuksia on ladattu erinomaisesti viime aikoina harjoituksissa esiintyneen Ossi Nkansin niskaan.

Myös futsal-saleissa vuosikausia ihastuttanut Adrian Rizvani saatetaan nähdä tositoimissa tulevalla kaudella. Eilisestä puuttuivat harjoitusringissä olevat Henri Heikkinen, Arttu Heinonen ja Pekka Kainu. Yllämainittujen pelaajien lisäksi seura käy keskusteluja vielä muutaman pelaajan kanssa. Joukkuetta valmentaa kaudella 2017 kolmatta kautta peräkkäin Ville Luotola ja joukkueenjohtajana jatkaa totuttuun tapaan Marko Halmekangas.

Tervarit kohtaa seuraavassa harjoitusottelussa Kolmosen ennakkosuosikkeihin kuuluvan HauPan kahden viikon kuluttua. Kolmosen avausotteluunkin on aikaa enää kuukausi. Avausottelun ottelupari on mielenkiintoinen OPS/Akatemia - Tervarit. Ottelu pelataan 19.4. Pateniemen tekonurmella klo 18.15 alkaen.

Tervetuloa!

Uutisarkistoon »