PJK:n täytyy sortua

18.02.2017

Tervarit pelaa tänään ehkä kauden tärkeimmän ottelunsa, kun se kohtaa karsijan paikalla olevan PJK:n Pirkkalassa. Futsal-Liigan runkosarjaa on pelaamatta enää viisi ottelukierrosta ja sarjan viimeiseksi pistemenetysten vuoksi vajonnut Tervarit on sijalla 11 olevia isäntiään viisi pistettä jäljessä. Voitolla tästä ottelusta punamustat nousee hyviin iskuasemiin, mutta tappio tietäisi todella tuskaista loppukautta.

Nousijajoukkue PJK on kuitenkin petrannut otteitaan merkittävästi sitten alkukauden, jolloin Tervarit löi Pirkkalan sininutut urheilutalola maalein 7-3 (2-1). PJK löi vain viikko sitten pelatussa Futsal-cupin lopputurnauksessa välierissä Sievin hienon puolustustaistelun jälkeen, mutta taipui finaalissa GFT:lle loppuluvuin 2-4.

Tervarien riveistä ovat lauantaina sivussa ainakin pelikieltoaan sovitteleva Adrian Rizvani, polvivammaansa paranteleva ikihonka Heikki Halmet sekä Juho Keskinen. Torjuntavastuun Pirkkalassa kantaa yhteistyöseura MBKU:n ykkösvahti Valtteri Kairaluoma. Riku Säärelällä on poissaoloista huolimatta käytössään varsin iskukykyinen joukkue ja kentälle tekee tänään paluun vammansa parannellut härkämäinen ja maalinälkäinen Rony Knape.

Ilmaista livekuvaa kello 15.00 alkavasta jännitysnäytelmästä voit viritellä alla olevasta linkistä:

https://futsal-liiga.tv/index.php/pjk

Uutisarkistoon »