Futsal-liiga jatkuu lauantaina - Tervareilla vastassa sarjanousija PJK

04.11.2016

Huomenna pelataan jälleen Futsal-liigaa Urheilutalolla kello 15 Tervareiden ja sarjanousija PJK Pirkkalan iskiessä yhteen. Ottelu on kummallekin joukkueelle kauden seitsemäs ja ottelu päättää maajoukkuetauon, jonka aikana Suomi pelasi kahteen otteeseen kotikentällään Sloveniaa vastaan. Maajoukkueen saldo oli tasapeli ja tappio kivikovasta vierasjoukkueesta.

Urheilutalolla kohtaa kaksi tahmeasti kautensa aloittanutta joukkuetta. Kummallakin joukkueella on parannettavaa, jotta sarjasijoitukset kohenisivat. Ensiaskeliaan päävalmentajana ottava Adrian Rizvani on hionut joukkoineen kuvioita tarkoituksenaan saada joukkueen pelaamaan tasaisemmin otteluiden sisällä yhdessä joukkueena. Punamustien valmistautumisjakso oli lyhyt ja se on näkynyt kentällä ja tulostaululla. Puolustuspelin tulee olla jatkossa tarkempaa, sillä koko joukkueen puolustuspeli on ollut heikkoa. Maaliin on mennyt liikaa maaleja, josta kertoo 37 päästettyä maalia kuudessa ottelussa.Tervareiden alkukausi on ollut vaikea ja kauden ensimmäisestä ottelusta joukkue on voittanut ainoastaan yhden ja hävinnyt viisi. Sarjataulukossa sijoitus on viimeinen kolmella pisteellä. Ennen maajoukkuetauko punamustat hävisivät Sieville paikalliskamppailun tiukan ottelun jälkeen 5-3. Kauden ainoa voitto on avausottelusta Ilvestä vastaan kotikentällä, jonka jälkeen meno on ollut mollivoittoisempaa. Joukkueen paras pistemies on ollut Adrian Rizvani 6+3 tehoillaan.

Uutena tulokkaana on aloittanut Futsal-liigassa Pirkkalan Jalkapalloklubi, joka voitti viime kaudella Futsal-Ykkösen. Joukkuetta valmentaa koko sen olemassaoloajan valmennuksessa mukana ollut Timo Lahti, jolle kausi on päävalmentajana 20.peräkkäinen. Pelaajistossa on säilytetty viime kauden sarjansa voittanut runko. Maalipuiden väliin pirkkalaisilla on asettaa neljä maalivahtia, josta luultavasti suurimman vastuun kantavat Esa Saarinen ja Nico Suomalainen. Aiempaa liigakokemusta pelaajistosta on myös liigan maalikuninkuuden voittaneella Toni Järvisellä ja Ilves FS:ssa aiemmin pelanneilla Antti-Pekka Mäkisellä ja Valtteri Similällä. Joukkue lähtee kauteen 16 kenttäpelaajalla ja neljällä maalivahdilla, jossa on sekoitus kokemusta ja nuoruutta. Suurin osa pelaajista on kuitenkin liigadebytantteja. Kauden avausottelu päättyi vieraissa 3-8 tappioon Sieviä vastaan. Ennen lauantaina ottelua PJK on pykälän ylempänä neljällä pisteellä yhdellä voitolla ja viidellä tappioilla, joista yksi on kärsitty jatko-ottelun jälkeen. Kauden avausvoitto tuli ennen maajoukkuetaukoa Golden Futsal Teamista vieraskentällä. Joukkue on haastanut ensimmäisellä kaudellaan rohkeasti muut joukkueet, mutta pirkkalalaiset tarvitsevat vielä tasaisuutta otteisiinsa, jotta pistepussi karttuisi. Antti Ala-Myllymäki, Valtteri Similä ja Miikka Mörö ovat olleet pirkanmaalaisten parhaat pistemiehet alkukaudesta.

Ottelu käynnistyy Urheilutalolla kello 15. Tervetuloa kannustamaan Tervarit voittoon!
Liput Tervareiden otteluun 10 euroa (aikuiset), 7 euroa (eläk. ja opisk.), 5 euroa (Alle 15-v. lapset) ja 0 euroa (Alle 7-vuotiaat). Kausikortit 60 euroa. Tervareiden sosiaalisen median kanavat palvelevat tässäkin ottelussa etäkannattajia muun muassa Twitterissä tilillä @TervaritLIVE

Uutisarkistoon »