Terwaarit pelaa viikonloppuna Turussa JKKI35-turnauksessa

26.08.2016

Jalkapallon sarjakauden pyöriessä kiivaimmillaan Terwaarit mittelevät Turussa kuluvana viikonloppuna JKKI35-lopputurnauksessa mitaleista. Turnaus pyörähti käyntiin perjantaina ja pelit jatkuvat lauantaina viimeisillä alkusarjan otteluilla, jonka perusteella lohkon kaksi parasta jatkavat jatkopeleihin. Jatko-ottelut pelataan Kupittaalla sunnuntaina ja voittaja kruunataan ikäluokan Suomen mestareiksi.

Mukana oululaisten joukkueessa on tukku tunnettuja nimiä oululaisille jalkapalloseurajille. Aktiivipelaajia joukkueessa on mukana jonkin verran, kuten ikinuoret Adrian Rizvani ja Heikki Halmet. Ensimmäistä kertaa mukana turnauksessa on viime kaudella Ykkösen tasolla uransa päättänyt Dritan Stafsula, joka on pelannut tällä kaudella Nelosta Haukiputaan Pallossa. Joukkueessa on mukana pelitamineissa myös Jussi Törmä.

Perjantaina Terwaarit pelasi kaksi ottelua, joista saldona oli kummastakin voitto. Iltapäivän ensimmäisessä ottelussa punamustat kukistivat Puijon Pallon 1-0. Maalintekijänä ottelussa oli Jani Kauppila. Toisessa ottelussa Terwaarit laittoivat ison vaihteen päälle ja voittivat FC Porin 4-0. Maalareina olivat Adrian Rizvani ja Markus Itkonen kumpikin kahteen kertaan. Lauantaina pelataan lohkovoitosta klo 11.15 alkaen helsinkiläistä FC Kiffeniä vastaan. Oululaisten jatkopaikka on jo tässä vaiheessa varmistunut, mutta joukkue tavoittelee lohkovoittoa nälkäisenä.

Terwaarit:

1 Ansamaa Juha
2 Kodra Lorenc
3 Noka Armand
4 Korhonen Jukka
5 Saarela Harri
6 Stafsula Dritan
7 Takalo Mikko
8 Kauppila Jani
9 Hoda Urim
10 Rizvani Adrian
11 Juujärvi Teemu
14 Törmä Jussi
15 Rundgren Pekka
16 Kiviniemi Harri
17 Korhonen Juha
18 Itkonen Markus
21 Halmet Heikki
24 Paksuniemi Janne

Tervarit.fi raportoi turnauksen kuluessa kotisivuilla, Facebookissa ja Twitterissä. Turnausta voi seurata myös Palloliiton sivuilla osoitteessa: https://www.palloliitto.fi/palloliitto/sarjat-ja-tulokset/aikuisten-harrastefutis/jalkapallon-kunnossa-kaiken-ikaa-jkki-3?&spljptur16&MJKKI35

Tsemppiä Terwaarit!

Uutisarkistoon »