Futsal-kausi lähestyy: Adrian Rizvani jatkaa Tervareissa

02.08.2016

Jo vuodesta 2001 asti Tervari-paitaa liigakentillä kantanut seuraikoni Adrian Rizvani, 34, jatkaa Punamustissa.

Futsal-liigassa käy perinteisesti kesäisin kova kuhina, kun siirtoruletti pyörähtää käyntiin. Monet lähtevät etsimään kovempaa parkettia tai pehmeämpää muovimattoa naapurista, mutta yksi on pysyvää. Adrian Rizvani nähdään jälleen tulevalla kaudella Oulun Urheilutalolla kotijoukkueen paidassa.

“Adi” on vuosien saatossa muodostunut seuran kannattajien ja erityisesti junioripelaajien suosikiksi moninaisilla tempuillaan kentällä. Futsal-liigan historian paras pistemies on säväyttänyt vuosi toisensa jälkeen kannattajia upeilla maaleilla ja oivaltavilla syötöillään. Eikä sovi vähätellä miehen kykyä tehdä ottelusta kuin ottelusta kunnon tykitystä silmänräpäyksessä.

Viime kaudella Adi oli jälleen joukkueen paras pistemies tehoin 14+6 ja tulevan kauden edetessä onkin mielenkiintoista seurata, missä vaiheessa menee parin maalin päässä odotteleva Futsal-liigan maaliennätys rikki. Sataprosenttisella tunteella pelissä mukana oleva maalinsylkijä kantaa myös toisenlaista mainetta mukanaan, moni punamustien seuraaja muistaakin Rizvanin ottaneen hyvään tahtiin punaisia kortteja.

Tulevalla kaudella pääsemme kuitenkin katsomaan miten taituri yhdistää tunteen, taidon ja räiskyvän futsalin. Tästä on Adi tunnettu ja sitä on tarjolla katsojille ensi kaudellakin.

Lisätietoja kausikortin hankinnasta ja uusista pelaajasopimuksista julkaistaan vielä tällä viikolla.

Uutisarkistoon »