Kovien panosten ilta keskiviikkona - voittaja jatkaa välieriin

05.04.2016

Kovien panosten ottelut jatkuvat keskiviikkona ratkaisevassa kolmannessa puolivälierässä Somerolla, kun Someron Voima ja Tervarit kohtaavat kello 19 alkaen. Sarja on kahden vaiherikkaan ottelun jälkeen tasalukemissa 1-1 ja huomisen ottelun voittaja jatkaa välieriin, johon ovat jo tiensä selvittäneet Ilves Futsal ja Golden Team Futsal. Sievi Futsalin ja Ruutupaitojen ottelupari on myös tasalukemissa ja jatkaja selviää huomenna Sievissä.

Sarjan ensimmäisen ottelun vei kotijoukkue SoVo 8-3. Lukemat eivät kuvaa täysin ottelua, sillä somerolaiset tekivät ottelun loppuhetkillä kolme maalia oululaisten tyhjään maaliin Tervareiden hakiessa kavennusta. Oulun ylpeys osoitti vahvaa henkistä kanttia ottamalla sunnuntaina vakuuttavan 8-2 voiton kotikentällään sarjan toisessa ottelussa. Kotijoukkue onnistui pimentämään SoVon tykit ja puolustustyöskentely oli vahvaa koko neljäkymmentä minuuttia. Samoin Tervareita koko kauden vaivannut tehottomuus maalipaikoissa oli poissa ja maalilla Juho Keskinen teki vahvan paluun rikkonaisen kauden jälkeen napsien tukun tärkeitä koppeja.

Keskiviikkona on tärkeää lähteä pelaamaan omaa peliä, jossa otetaan edelleen tarkasti SoVon tehomiehet kiinni eikä mahdollisteta heille pääsyä pyörittämään heille ominaista peliä. Tunnetaso tullee olemaan keskiviikkona korkealla tasolla ja tunnetaso on keskitettävä niin sanottuihin oikeisiin asioihin. SoVo on ollut kova kotijoukkue ja he ovat voittaneet kaikki kauden tähän astiset kotiottelunsa. Huomenna on loistava päättää tämä putki ja jatkaa punamustan unelman tavoittelua välierissä.

Pudotuspeleille tyypillisesti ei voida tehdä liian suuria johtopäätöksiä yksittäisten ottelujen perusteella, mutta on varmaa sunnuntain esityksen tehneen hyvää Tervareiden itseluottamukselle. Vastaansa he saavat tappiosta sisuuntuneen kotijoukkueen. Lähtökohdat otteluun ovat selvät kuten on tällä kaudella totuttu jo useamman kerran: Tulos tai ulos.

Huomisesta ottelusta ei ole luvassa suoraa nettilähetystä. Ottelua seurataan mahdollisuuksien mukaan joukkueiden Twitter-tileillä: @SoVoFutsal ja Tervareiden LIVE-tilillä @TervaritLIVE. Saatesanoiksi voitaneen todeta toiveissa olevan hyvä ottelu ja parempi voittakoon oululaisittain toki Tervareiden onnistuvan keskiviikon ryöstöretkessään!

Uutisarkistoon »