Pudotuspelit käyntiin lauantaina

01.04.2016

Oulun Tervarit lähtee haastajan asemassa puolivälieräpeleihin Futsal-liigan runkosarjassa kolmanneksi sijoittunutta SoVoa vastaan. Paremmin sijoittuneena Someron Voima avaa ottelusarjan kotikentällään lauantaina kello 16.00. Oulun urheilutalolla alkuvihellys puhalletaan sunnuntaina kello 15.00. Mahdollinen kolmas ja ratkaiseva ottelu pelataan keskiviikkona Somerolla.

Tervarien pelaajavalmentaja Heikki Halmet on kokenut pudotuspelipelaaja, mutta lähtee ottelusarjaan innostunein mielin.

- Todella makea fiilis päästä taistelemaan tälläkin kaudella pitkän ja vaikean runkosarjan jälkeen paikoista mitalipeleissä. Kävimme läpi kauden aikana useita vaikeita hetkiä ja jouduimme taistelemaan todella kapealla materiaalilla useammassa kamppailussa. Tämä joukkue ja nuo jätkät tuolla treenikentällä ovat kuitenkin näyttäneet jälleen suurta tervarisydäntä ja taistelutahtoa, Halmet kiitti joukkuettaan.

Halmet haluaa painottaa koko joukkueen puolustuspelaamisen tärkeyttä kauden ratkaisuhetkillä SoVon paidassa pelaava Arber Istrefi vei liigan pistepörssin nimiinsä peräti 22 pisteen marginaalilla taottuaan tehot 36 maalia ja 24 syöttöä 22 otteluun

- SoVo on erittäin vaarallinen joukkue hyökkäyssuuntaan, joka varmasti rankaisee isolla prosentilla jos tilaa antaa omassa päässä. Meidän on pystyttävä joukkueena ottamaan tila pois, autettava kaveria puolustussuuntaan pallollisesti vahvoja yksilöitä vastaan ja uskottava omaan tekemiseen hyökkäyspäässä. Meillä on varmasti mahdollisuus, jos pelataan järkevästi ja käytetään hyväksi omia vahvuuksia. Mutta tärkeintä on halu, sillä loppupeleissä se on tunnetila joka ratkaisee nämä pelit. Tarvitsemme flow-henkistä hurmostilaa venyäksemme kohti yhteistä unelmaa, Halmet vinkkasi.

Lipunmyynti Oulun urheilutalolla käynnistyy sunnuntaina kello 14.00 Normaalihintaiset pääsyliput kustantavat 10 euroa ja 7 euroa (eläk. ja opisk.) Alle 15-vuotiaat lapset pääsevät sisään 5 euron pääsymaksua vastaan. Tervetuloa!

Uutisarkistoon »