Keskiviikko kertoo kohtalomme

08.03.2011

Keskiviikkona Oulun urheilutalolla kello 18.00 pelattavassa puolivälieräsarjan kolmannessa ja ratkaisevassa ottelussa kupletin juoni on selvä: tulos tai ulos. Joukkueiden kahdessa aiemmassa kohtaamisessa jatkoaika oli tarpeen voittajan löytämiseksi ja ainekset pitkään iltaan ovat kasassa myös tässäkin kamppailussa.

Tervarien pelaajapakka toipui täysin runkosarjan viimeisillä metreillä saaduista vammoista ja oululaisilla on keskiviikkona kotikenttä ja toivon mukaan myös runsaslukuinen kotiyleisö puolellaan ja tukenaan. TPK:n Petteri Pitkänen hölmöili itsensä ulos suoralla punaisella sunnuntaina ja on sivussa tämän ottelun lisäksi myös mahdollisesta ensimmäisestä välierästä.

Tervarien tehomiehinä avauspeleissä kunnostautuivat neljä maalia ja yhden syötön tarjoillut Jarno Auvinen sekä tehot 3+2 kerännyt ketjukaveri Dritan Stafsula. TPK:n tehomies sunnuntain pelissä oli kokoonpanoon nostettu Guong Tran (2+0), mutta turkulaisilta löytyy tulivoimaa laajalta rintamalta, mikäli joukkue saa parhaan kokoonpanonsa ratkaisevaan kolmanteen otteluun.

Pudotuspelien ottelutahti ei ainakaan hellitä välieriin mentäessä. GFT ja Ilves isännöivät lauantaina pelattavia avausotteluita ja joukkueet vaihtavat jo saman illan aikana paikkakuntaa sunnuntaina pelattaviin toisiin osaotteluihin. Mahdollinen ratkaiseva ja kolmas ottelu pelataan ensi viikon keskiviikkona. Paikkansa välieriin on myös varmistanut KaDy, joka antoi sunnuntaina todellisen oppitunnin sarjanousija Sieville takomalla tauluun tylyt 13-1 (6-1) loppunumerot.

Uutisarkistoon »


 

Kaikki uutiset»