Pallo pyörii taas Tapaninpäivänä Heinäpään hallissa

22.12.2015

Tervarit ry. järjestää Tapaninpäivänä 21.kerran peräkkäin jalkapalloväen yhteisen jalkapallojuhlan Heinäpään hallissa. Ottelu käynnistyy lauantaina 26.joulukuuta kello 14. Vastakkain ottelussa ovat nykyisistä ja entisistä oululaisista huippupelaajista koottu Oulu Team ja Rauno Ojasen valmentama AC Oulu.

Tapahtuman yhteydessä järjestetään ensimmäistä kertaa Mika Nurmela Trophya kantava E-junioreiden miniturnaus, jossa ovat mukana laajasti Oulun alueen suurseurat. Mukana ovat Ajax Sarkkiranta, Rotuaarin Pallo, Haukiputaan Pallo, OLS ja isäntäjoukkue Tervarit kahdella joukkueellaan. Turnaus vihelletään käyntiin kello 11.15 ja sijoitusottelut käynnistyvät kello 12.45.

Oulu Teamin riveissä nähdään tänäkin vuonna nimiä Suomen huipulta Veikkausliigasta, kun Veikkausliigassa viime kaudella 16 maalia viimeistellyt Juho Mäkelä ottaa osaa lämminhenkiseen tapahtumaan. Mukaan on lupautunut muitakin mielenkiintoisia nimiä, kuten RoPS:ssa vaikuttava topparilupaus Akseli Kalermo, Titi Essomba ja Hakan Joni Mäkelä. Tapanina on mahdollista nähdä vielä kerran myös Dritan Stafsulan vapaapotkutaidetta vihreän veran puolella ennen uran päättymistä. Maalia tilkitsee PS Kemin nousun yhtenä takuumiehenä viime kaudella ollut Juhani Pennanen. Joukkueen valmennuksesta vastaavat Tapani Markkanen ja Valter Fetahu.

Rauno Ojasen valmentama AC Oulu on huhkinut loppuvuodesta harjoituskentille ensi kautta silmälläpitäen ja joukkueen rakennus on vielä kesken. Taatusti mielenkiintoinen nimi on HJK:sta Ouluun palaava Markus Heikkinen, joka tekee ottelussa debyyttinsä laivastonsinisten paidassa. Mukana on myös AC Oulun kannattajien viime kauden kummipelaaja Janne Hietanen ja kannattajien vuoden pelaajaksi valitsema Iiro Vandell. Tolppien välistä löytyy juuri jatkosopimuksen tehnyt Johannes Wentin ja Tommi Lindholm. Kentällä on mahdollisuus nähdä lisäksi muita AC Oulun sopimuspelaajia, kuten superlupaus Niklas Jokelainen sekä muita harjoituksissa mukana olevia pelaajia.

Tarkemmat pelaajalistat julkaistaan lähipäivinä.

Yksi on kuitenkin joukosta poissa, sillä lauantaina katkeaa pitkä perinne, kun kaikissa aiemmissa otteluissa mukana ollut Mika Nurmela ei ole mukana pelaamassa. Nure on kuitenkin paikalla sillä hän on lupautunut jakamaan palkinnot junioriturnauksessa.

Ottelun liput maksavat 5 euroa.

Mika Nurmela Trophy 26.12.2015
E-11/10 1x30min

Lohko A
klo11.15 Ajax-OrPa
klo11.45 OrPa-Tervarit2
klo12.15 Tervarit2-Ajax

Lohko B
klo11.15 HauPa-Tervarit1
klo11.45 Tervarit1-OLS
klo12.15 OLS-HauPa

klo12.45 A1-B1 FINAALI
klo12.45 A2-B2 PRONSSI

Tervetuloa nauttimaan koko perheen voimin mukavahenkisestä tapahtumasta ja nauttimaan jalkapalloviihteestä joulurauhan keskellä.

Uutisarkistoon »