Tervarien syyskausi päättyy sunnuntaina

18.12.2015

Tervarit päättää syyskierroksensa tulevan viikon sunnuntaina Tampereella, kun runkosarjan 11.ottelussa vastaan astelee isännän roolissa PP-70. Joukkueet kohtaavat toisensa seuraavan kerran jo vuoden 2016 alkajaisiksi Futsal-cupin arpaonnen myötä, joka asetti tamperelaiset puolivälierien isäntäjoukkueeksi. Tuo ottelu pelataan sunnuntaina 3.1.

Sunnuntain ottelulla on erittäin suuri merkitys isossa kuvassa. PP-70 on tasaisessa keskiryhmässä yhdeksäntenä 11 pisteellään tasapisteissä Tervarien kanssa. Runkosarjan kuudella sijalla olevalla GFT:llä on kasassa jo 15 pistettä, joten ottelun häviäjällä on kevätkierroksella iso vuori kiivettävänään mieliäkseen mukaan taistoon liigan kärkipään sijoituksista.

Tervarit pääsee vapautuneemmissa tunnelmissa Tampereelle. FC Kemiä vastaan 9.12. pelatussa vieraspelissä oululaiset saivat tarvittavia onnistumisia ja hakivat tärkeät kolme pistettä loppunumeroin 2-1 (0-0). Tervarien pelaajavalmentaja Heikki Halmet suuntaa positiivisin mielin kohti sunnuntaita.
- FC Kemiä vastaan saimme toteutettua ensimmäistä kertaa tällä kaudella ehyen 40-minuuttisen. Joukkueen peli-ilme oli erittäin hyvä ja Lari Honkanen torjui maalin suulla erinomaisesti. Toivottavasti saamme tästä hyvän kierteen päälle, Halmet innostui.

Nilkkansa SoVoa vastaan loukanneen Juho Keskisen pelikunto on edelleen kysymysmerkki. Halmet ei kuitenkaan usko, että Keskisen mahdollinen sivuun jääminen sunnuntain ottelusta vaikuttaisi joukkueen kokonaisvaltaiseen tekemiseen.

- Lari kasvoi FC Kemi-ottelussa hyvän liigavahdin mittoihin ja näytti pelissä sen potentiaalin, jonka hän jo viime kaudella osoitti harjoituksissa ja on väläytellyt myös pelaamissaan otteluissa.

PP-70:n mielenkiintoisin pelaaja on futsal-maajoukkueen vakiokalustoon kuluneen 12 kuukauden aikana noussut Sergei Korsunov. Kahdeksan maalia ja yhdeksän maaliin johtanutta syöttöä alkukauden aikana tarjoillut virolaissyntynen 23-vuotias taituri on pistepörssissä sijalla kolme. Korsunovin merkitystä joukkueen hyökkäyspelille alleviivaa PP-70:n sisäisen tilaston kakkosmiehen Jere Intalan pistesaalis 6+3.

Viime kaudella joukkueet tasasivat voitot keskinäisistä otteluista. Syyskierroksella Tervarit oli etevämpi tiukan taiston jälkeen maalein 2-1, mutta helmikuussa PP-70 nollasi oululaiset kotipelissään ja voitti ottelun puhtaasti 2-0.

Sunnuntain ottelu puhalletaan käyntiin kello 17.00 Tampereen Pirkka-hallissa. Tervarit seuraa ottelun tapahtumia sosiaalisessa mediassa mahdollisuuksien mukaan. Alustavien tietojen mukaan live-kuvaa ko. ottelusta ei ole tarjolla.

Uutisarkistoon »