Kylteriveljet kaatuivat Futsal-Cupissa - Tervarit SoVon kimppuun sunnuntaina

28.11.2015

Tervarit matkusti aikaisin lauantaiaamuna pitkin nelostietä Jyväskylään tavoitteenaan jatkaa taivaltaan kauden 2015-16 Futsal-Cupissa. Punamustien vastustajalla Jyväskylän Kylteriveljillä oli ottelussa vain voitettavaa, kun oululaiset lähtivät otteluun neljän ottelun tappioputki niskassaaan. Ennen ottelua tietoa oli vähän tulevasta vastustajasta. Kylteriveljet pelaavat toista kauttaan yhdistetyssä Itä- ja Keski-Suomen kakkosdivisioonassa ja viime kaudella he sijoittuivat sarjassa heti kakkossijalle. Tällä kaudella jyväskyläläisten lähtö sarjaan on ollut nihkeä ja saldona on ollut kaksi tasapeliä sekä yksi tappio.

Lauantaihin Tervarit lähtivät kapealla miehistöllä ja maalissa vastuuta sai nuori Lari Honkanen, joka suoriutui tehtävästään hyvin. Juho Keskinen johti tänään peliä penkiltä käsin. Kylteriveljet lähti peliin tavoitteenaan haastaa liigajoukkue laajalla materiaalilla. Tervarit sai matkaan tänään seitsemän kenttäpelaajaa ja tavoitteena oli antaa vähemmän peliaikaa liigassa saaneille pelaajille vastuuta.

Ensimmäinen jakso oli kotijoukkueen hallintaa pallollisessa pelissä, mutta tästä huolimatta avausmaalista vastasivat vieraat. Tervarit tavoitteena oli palata voittojen tielle ja antaa kotijoukkueen hallita palloa ja itse iskeä vastaan. Taktiikka toimi hyvin ja lopputulos 1-5 kertoo vieraiden tehokkuudesta tärkeissä paikoissa. Tervareiden maalintekijöinä tänään olivat Jerry Björkberg, Teemu Pähtilä ja kapteeni Adrian Rizvani hattutempun arvoisesti.

Tervareiden valmentaja Heikki Halmet kommentoi ottelua seuraavasti:

- Kylteriveljet ovat urheilullinen joukkue. Heillä on taito pyörittää peliä. Tänään tavoitteena Tervareilla oli antaa pallollinen hallinta kotijoukkueelle ja hyödyntää itse vastahyökkäyspaikat.

Huomenna Tervarit kohtaa Futsal-liigassa Someron Voiman klo 16 Oulun Urheilutalolla. Vieraiden riveistä puuttuu huomenna varmuudella tähtipelaaja ja pistepörssin ykkösnimi Arber Istrefi, joka hankki lauantaina suoran punaisen ulosajon FC Kemi-ottelussa Keijo Huuskon kanssa nujakoinnista. Tervarit toivoo huomiseen otteluun kotiyleisön kovaäänistä ja runsaslukuista tukea. Tervarit ovat kutsuneet yhdessä AC Oulun kanssa SoVo-otteluun alueen jalkapallojuniorit viettämään pikkujoulua ja tarjoaa juhlan kunniaksi ennakkoilmoittuneille ilmaisen sisäänpääsyn otteluun. Ovet tapahtumaan aukeavat kello 15.15 ja yleisölle on tarjolla muun muassa kahviopalvelut sekä AC Oulun fanitavaraa myyvä pöytä. Luvassa on ennen ottelua sekä sen puoliajalla pienimuotoisia kilpailuita sekä pelaajahaastatteluita.

Tervarit tarvitsee huomenna teidän kaikkien tukea, jotta marraskuu kääntyy kohti valoa. Alkukauden aikana yleisö on löytänyt hyvin Urheilutalolle, josta kertoo upea yleisökeskiarvo 249 katsojaa neljän ottelun jälkeen. Erityisen kiitollinen Tervarit on ollut junioreiden suuresta määrästä otteluissa ja haluaa kiittää heitä tarjoamalla heille ja heidän valmentajilleen ilmaisen sisäänpääsyn ennakkoilmoittamista vastaan otteluun. Heidän mukanaan saapuville vanhemmille lipun hinta on 5 euroa sunnuntaina.

Ilmoittautumiset otteluun voi tehdä Tervarien sähköpostiin ouluntervarit@gmail.com sunnuntaihin 29.11.2015 klo 12 mennessä.

Muut liput otteluun maksavat 10 euroa (aikuiset), 7 euroa (eläk. ja opisk.), 5 euroa (Alle 15-v. lapset) ja 0 euroa (Alle 7-vuotiaat). Tervareiden sosiaalisen median kanavat palvelevat viikonloppuna mahdollisuuksien mukaan muun muassa Twitterissä tilillä @TervaritLIVE. Seuraa meitä myös Facebookissa osoitteessa http://www.facebook.com/OulunTervarit.

Uutisarkistoon »