Tervarit hakee revanssia

04.03.2011

Lauantaina käynnistyvässä puolivälieräsarjassa Tervarit-TPK riittää panosta ja jännitteitä koko rahan edestä. Turun futsal-ylpeys TPK nousi viime keväänä Oulussa pronssikamppailussa kolmen maalin tappioasemasta tasoihin varsinaisen peliajan viime hetkillä ja käänsi kamppailun jatkoajalla vieden mitalit mennessään. Tuoreesta muistista löytyy myös helmikuussa käyty joukkueiden välinen sarjaottelu, jolloin Adrian Rizvani toi oululaiset tasoihin vain kuusi sekuntia ennen päätössummeria varsin kyseenalaisella osumalla, joka herätti suuria tunteita ja kiivasta jälkikeskustelua. Ainekset kevään ensimmäiseen thrilleriin ovat kasassa.

Tervarien suurimmaksi huoleksi runkosarjan päätöskierroksilla kasaantuivat useat loukkaantumiset. Joukkue on saanut parsia haavojaan EM-karsintatauon aikana, mutta Adrian Rizvanin, Oskari Tervon ja Ari Makowskin pelikunto tarkastetaan vielä 'aattoiltana'. Punamustat selvisi TP-Kaarle-ottelusta ilman pelikieltoja, joten kortit eivät ole enää kotijoukkueen murheena ja rasitteena.

TPK selvitti niukasti, mutta ansaitusti paikkansa kuuden parhaan joukkoon ja ei missään nimessä ole väheksyttävä vastustaja. Turkulaisten maalia vartioi luotettava ja kokenut Marko Laaksonen ja pistepörssin kärkisijoilla kaudesta toiseen viihtyvä Kai Lempinen ja 16 maalia kauden aikana viimeistellyt Petteri Pitkänen takaavat oululaisten puolustukselle tiukan iltapuhteen.

Puolivälierien ensimmäinen osaottelu pelataan Oulun urheilutalolla lauantaina 5.3. kello 15.00. Joukkueet matkaavat jo sunnuntaiksi Turkuun ja mahdollinen kolmas ja ratkaiseva taisto käydään keskiviikkona runkosarjassa paremmin sijoittuneen joukkueen eli Tervarien kotisalissa.

Mikäli et lauantaina voi livahtaa häistäsi tai veljesi valmistujaisista otteluun, kamppailua on mahdollisuus seurata Tervarien tarjoaman Netti-TV:n tai Ylen teksti-tv:n kautta sivulta 288.

Uutisarkistoon »


 

Kaikki uutiset»