PS Villa haastajana runkosarjan viimeiseen kotiotteluun

13.03.2015

Futsal-liigan runkosarja kauden 2014-2015 osalta on enää kahta kierrosta vajaa paketoitavaksi. Tervarien ja päävalmentaja Jani Paanasen osalta sarjakaudessa on riittänyt haasteita, mutta toisaalta joukkue on selviytynyt lukuisista muuttuvista tekijöistä huolimatta erittäin hyvin ja taistelee vielä jopa pudotuspelien kotiedusta.

Lauantaina perussarjan viimeisessä kotiottelussa vieraaksi saapuu sarjanousija PS Villa, joka joutui toteamaan liigavauhdin vielä tältä erää liian kovaksi.

Hyvinkääläiset ovat saaneet kasaan pelaamissaan 20 ottelussa ainoastaa kuusi pistettä, mutta siitä huolimatta sarjanousijan verkoon on upotettu keskimäärin vain viisi takaiskumaalia ottelua kohden.

Tervarien manageri Jussi Törmä on tyytyväinen liigan tason selkeästä noususta kuluneiden vuosien aikana.

- Kotimainen futsal on mennyt huimasti eteenpäin jo viimeisen viiden vuoden aikana. Yhdelläkään joukkueella tässä liigassa ei ole enää varaa lähteä ns. kakkosmiehistöllä säästellen otteluihin. PS Villa ei kyennyt vielä tällä kaudella liigavauhtiin pisteiden muodossa, mutta myös divarista on nousemassa uusia haastajia, Törmä muistutti.

Tervarien mahdollisuudet neljän joukkoon ja sen myötä kotietuun ovat lähinnä teoreettiset. Leijona Futsal on oululaisia edellä neljä pistettä, mutta joukkueen loppukauden otteluohjelma taannee akaalaisllle viimeisen kotietuun oikeuttavan sijoituksen.

Tervarit ja PS Villa iskevät yhteen Oulun urheilutalolla lauantaina 14.3 kello 15.00. Tervetuloa.

Uutisarkistoon »