Tervareilla edessään tärkeä tuplapeliviikonvaihde

30.01.2015

Tervareilla on edessään isossa kuvassa todella suuria linjanvetoja tekevä tuplapeliviikonvaihde. Jaossa on mahdollisen kotiedun lisäksi runsaasti vastuuta ja suuria saappaita täytettäviksi. Nyt on aika uusien vastuunkantajien ja ratkaisijoiden nousta esiin kulisseista näyttämön päätähdiksi.

Tärkeän viikonlopun avaa iso kotipeli kauden nousukasta Leijona Futsalia vastaan. Lauantain herkkupala tarjoillaan suorana Oulun urheilutalolla kello 15.00. Futsal-liigassa neljännellä sijalla olevat Akaan jellonat ovat 14 pelatun kierroksen jälkeen Tervareitä edellä neljä pistettä ja joukkueiden välissä on vielä GFT, joten tappioon ei ole missään nimessä varaa, mikäli Oulun punamustat mielivät kiivetä vielä kotietuun oikeuttavaan sijoitukseen neljän parhaan joukossa.

Kolmella kovalla serbiammattilaisella ja valtakunnan maalivahtieliittiin lukeutuvalla Tuomas Kallioisella vahvistunut Leijoa Futsal pelaaa Sievi Futsalin ohella liigan tapahtumarikkainta pallorallia, jossa on lukuisien maalien lisäksi nähty myös muutama ylilyönti. Väriä ja vauhtia on luvassa näistä lähtökohdista myös urheilutalolla.

Leijonien Nenad Rancic on liigan pistepörssissä kakkosena tehoin 12+23 ja Nenad Veljkovic (13+12) löytyy myös listan kärkipäästä, joten oululaisten leirissä riittää pureskeltavaa mietittäessä taktiikkaa tehovitjan pimentämiseksi. Jani Paanasen puolustusfilosofia pohjautuu kollektiiviseen, koko kentän alueella tapahtuvaan tiiviseen yhteistyöhön myös pallottomana, joten korkeimmalla tasolla ensimmäistä kauttaan pelaavien tulokkaiden tulee olla myös hereillä täydet 40 minuuttia.

Sunnuntaina Tervareita isännöi sarjapaikastaan taisteleva PP-70, jonka riveistä täytyy esiin nostaa maajoukkuerinkiin noussut, jo 15 maalia tällä kaudella takonut Sergei Korsunov. PP-70 ei ole missään nimessä väheksyttävä vastus, sillä tamperelaisten plakkarissa on jo kaksi voittoa vuoden ensimmäiseltä kuukaudelta.

Laita menokalenteriisi iso merkintä lauantaille 31.1. klo 15.00: Oulun urheilutalolla nähtäneen runkosarjan kevätkauden vauhdikkain ja tapahtumarikkain ottelu. Tervetuloa kannustamaan punamustat kohti liigan kärkitaistoa!

Uutisarkistoon »