Voittoon vaadittiin kaikki herkut

12.01.2015

Tervarien lauantain puhteesta ei tullut helppo - niin kuin jo ennakossamme kaavailtiin. Kovalla asenteella Ouluun jo perjantaina saapunut Mad Max todisti parketilla olevansa sarjasijoitustaan parempi ja kuuluvansa Futsal-liigaan myös tulevaisuudessakin. Tervarit väänsi lopulta voiton ragaistuspotkukilpailun kautta ja otti tärkeät kaksi pistettä loppuluvuin 5-4 (2-2, 4-4).

Tervarien vastuuvalmentaja Jani Paananen puhisi tyytymättömyyttään heti kamppailun tauottua.

- Teimme tästä pelistä itsellemme turhan vaikean, joukkueella oli ihan riittämiin paikkoja naulata kolme pistettä jo varsinaisella peliajalla. Jostain syystä viimeiset, ratkaisevat syötöt ja viimeistelyn laatu tekopaikoissa on ollut niin vaikeaa. Keräämme itsellemme hankaluuksia, Paananen suomi joukkojaan.

Kotijoukkueen onnistujien luettelo ei kasvanut järin pitkäksi. Liigauransa 100.syöttöpisteen kirjauttanut Adrian Rizvani taisteli tehot 2+1 ja oli tyylilleen uskollisesti näkyvästi esillä kentän kummassakin päässä. Aki Vähäsöyrinki teki maalin lisäksi hurjan määrän töitä myös puolustussuuntaan pelattaessa. Juha-Matti Savolaiselle ei osunut uransa ikimuistoisin päivä, mutta Savolainen torjui voiton voittolaukauskilpailussa onnistuen myös viimeistelyssään kuudesta metristä.

Mad Maxin päivän hahmoksi voidaan nostaa lupaava maalivahti Ville Kauppinen, jolla on potentiaalia myös futsalissa kohota otsikoihin. Mainiosti läpi kamppailun torjunut Valkeakosken Hakan jalkapallomaalivahti osoitti osaavansa pelata myös jaloillaan ja toimi viidentenä kenttäpelaajana pitkiä toveja Mad Maxin hakiessa voittoa jatkoajalla ilman maalivahtia.

Tervarien seuraavassa vierasottelussa riittää jännitettävää kotisohvillekin, sillä oululaiset astelevat tulevana lauantaina kello 17.00 televisiokameroiden eteen YLE:n urheilulauantain suorassa lähetyksessä esitettävään hegemoniaotteluun Sievi Futsalia vastaan. Sievi Futsalin isännöimä kamppailu pelataan poikkeuksellisesti Kokkolassa johtuen televisioinnin asettamista vaatimuksista.

Uutisarkistoon »