Pori Futsal haastaa Tervarit cupissa sunnuntaina

02.01.2015

Oulun Tervarit tekee paluun joulutauolta sunnuntaina 4.1. kello 18.30, kun Oulun urheilutalolle saapuu Futsal-cupin 4.kierroksen kamppailuun Ykkösessä pelaava Pori Futsal.

FC Jazzin pudottua Futsal-liigasta porilaiset seurat yhdistivät voimansa Pori Futsalin nimen alle. Allianssissa ovat mukana Musan Salama ja FC Jazz. Porin ensimmäisessä toimintavuodessa riitti haasteita ja seura säilyi niukalla marginaalilla Ykkösessä. Toista kauttaan Ykkösessä pelaava Pori Futsal on ollut pelillisissä vaikeuksissa myös tällä kaudella ja joukkueen tavoite sarjaan loppukaudeksi on sarjapaikan uusiminen ilman karsintoja.

Tervarien osalta tammi-helmikuu ovat haastellisia, sillä joukkueen riveistä tippui joulukuun aikana kaksi tärkeää lenkkiä. Ari Makowski pakkasi kassinsa ja muutti pääkaupunkiseudulle uusien työkuvioiden vuoksi ja Makowskin kausi jatkuu GFT:n riveissä. Maajoukkueportteja kolkutellut Riku Säärelä rikkoi polvensa SoVoa vastaan pelatussa vieraspelissä ja on varmuudella sivussa loppukauden. Jani Paanasella riittää haastetta rakentaa käytössä olevista reserveistään toimiva joukkue kevään pudotuspeleihin.

Tervarien manageri Jussi Törmä haluaa uskoa aurinkoisempaan kevääseen.

- Onhan tämä monen sattuman summa ja suuri haaste koko organisaatiolle. Makowski ja Säärelä ovat kuuluneet runkomiehiimme, ei tuon tason kavereiden korvaajia kasvateta ihan yhdessä yössä. Toisaalta liigahistoriamme aikana vastaavia tilanteita on tullut eteemme aikaisemminkin, joten en näe mitään syytä hätäisiin ratkaisuihin. Meillä on harjoittelemassa ringissämme useita lupaavia, nuoria pelureita, joita nämä cup-pelit palvelevat enemmän kuin hyvin, Törmä valaisi.

Tervetuloa Oulun urheilutalolle sunnuntaina kannustamaan Tervarit seuraavalle kierrokselle!

Uutisarkistoon »