Tervarit tulessa viikonvaihteessa

07.11.2014

Oulun Tervarien liigamiehistölle tuleva viikonvaihde tietää kiireitä - ja kilometrejä. Joukkue starttaa Oulusta matkaan perjantaina, yöpyy Tampereella ja kääntää bussinsa nokan aamupalan jälkeen kohti Toijalaa, jossa pelataan lauantaina kello 15 Leijona Futsalia vastaan, suorittaa energiatankkauksen pelin jälkeen ja suuntaa takaisin Oulun illan ja yön pimeydessä. Viikonvaihteen kruunaa Isänpäivän sunnuntaina kello 18.30 pelattava kotiottelu tamperelaista PP-70:ä vastaan. Miksi?

Tervarien vastuuvalmentaja Jani Paanasen mukaan liittoon on tehty otteluohjelmasta tiedusteluja. Maallikon silmin on vaikea löytää mitään logiikkaa tuplaviikonlopulle, jossa Tampereella yönsä viettänyt joukkue matkaa syystalven arvaamattomissa keleissä Ouluun isännöidäkseen tamperelaista joukkuetta vain 26 tuntia edellisen vieraspelin päättymisestä.

Lauantaina vastaan asettuva Leijona Futsal on tehnyt merkittäviä satsauksia kauteensa ja tuonut sisään peräti kolme serbialaisvahvistusta, joista Nenad Veljakovic hoitaa myös valmennusvastuun. Oululaisten iltapäiväpuhdetta keventänee merkittävästi Stefan Krsticin ja Futsal-liigan pistepörssiä johtavan Nenad Rancicin pelikiellot.

Kapteeni Ari Makowsin mukaan Tervarit lähtee iltaan perussapluunansa kautta.

- Leijonien pelit ovat olleet melkoista vauhti-ilottelua, mutta meidän perusfilosofiamme mukaisesti lähdemme tähänkin peliin puolustuksen kautta ja vältämme KaDy-pelissä nähtyjä hölmöjä pallonmenetyksiä. Peruspelaamisemme taso on korkea, mikäli pidämme vain päämme kylmänä, Makowski muistutti

Sunnuntaina Ouluun saapuu sarjanousija PP-70. Tamperelaisten plakkarissa on neljän pelatun kierroksen jälkeen vasta kolme pistettä, mutta PP:n verkkoon on upotettu vain 18 maalia, joten Tervarien tulee löytää lääkkeet vieraiden puolustusmuurin murtamiseen.

Isänpäivän kunniaksi sunnuntaina kello 18.30 alkavaan kamppailuun isät pääsevät jälkikasvunsa seurassa otteluun ilmaiseksi ja lastenliput kustantavat vain 5 euroa. Tervetuloa koko perheen voimin seuraamaan sunnuntai-illan näytelmää.

Uutisarkistoon »