Tervarit Futsal mukaan Kesäliigaan

01.07.2014

Vuonna 2013 ensimmäisen kerran järjestetty miesten futsal-liigajoukkueiden kesäsarja toteutuu tänäkin kesänä, kuitenkin edellistä laajempana viiden joukkueen kaksinkertaisena turnausmuotoisena sarjana. Hallitseva mestari Ilveksen ohella kiinnitystä kesäsarjan voittajalle vuodeksi luovutettavaan ”Raikan pyttyyn” lähtevät metsästämään Golden Futsal Team (GFT), Kampuksen Dynamo (KaDy), Leijona Futsal ja Tervarit.

Kesäsarjan turnauspäivät ja ottelupaikat on vahvistettu, mutta turnauskohtaisista otteluaikatauluista tiedotetaan myöhemmin Futsal-liigaseurat ry:n ja järjestävien seurojen verkkosivuilla.

La 12.7. Toijalan monitoimihalli
Leijona Futsal-KaDy
GFT-Ilves
GFT-KaDy
Leijona Futsal-Ilves

La 2.8. Tampereen messu- ja urheilukeskus
Ilves-KaDy
Tervarit-GFT
Tervarit-KaDy
Ilves-GFT

La 16.8. Oulun urheilutalo
Tervarit-Leijona Futsal
KaDy-Ilves
KaDy-Leijona Futsal
Tervarit-Ilves

La 23.8. Jyväskylän monitoimitalo
KaDy-Tervarit
Leijona Futsal-GFT
Leijona Futsal-Tervarit
KaDy-GFT

La 6.9. Leppävaaran liikuntahalli
GFT-Leijona Futsal
Ilves-Tervarit
Ilves-Leijona Futsal
GFT-Tervarit

Viimevuotisesta poiketen jokaisen kesäsarjaottelun varsinainen peliaika tulee koostumaan kahdesta 15 minuutin jaksosta. Varsinaisen peliajan päättyessä tasan ottelun voittaja ratkaistaan 5 minuutin jatko-ottelulla ja tarvittaessa rangaistuspotkukilpailulla. Muista kesäsarjan ottelusääntöihin tai kilpailumääräyksiin mahdollisesti tehtävistä muutoksista päätetään myöhemmin.

Futsal-liigajoukkueiden kesäsarja on osallistuvien seurojen omatoimisesti organisoima kilpailu, jonka päätarkoituksena on luoda edellytyksiä suomalaisia futsaljoukkueita ja -pelaajia kehittävälle ympärivuotiselle lajitoiminnalle. Futsal-liigaseuroja kesäsarjan toteuttamisessa tukevat Futsal-liigaseurat ry, Futsal-valioerotuomarikerho ry ja Suomen Palloliitto.

Lähde: http://futsal-liigaseurat.fi/uutiset.php?id=54

Uutisarkistoon »