Tervarit tulessa viikonloppuna

28.03.2014

Tuleva viikonvaihde on Tervarisydämen omistaville kannattajille todellista juhlaa: lauantai starttaa kello 11.00 Jyväskylästä puolivälierien ensimmäisellä osaottelulla KaDya vastaan, kello 14.00 Tervarien edustusjoukkue kohtaa Heinäpään tekonurmella Kolmosen kärkiryhmiin lukeutuvan FC Kemin harjoitusottelussa ja sunnuntaina kello 14.00 Oulun urheilutalolla välieräpaikka on jaossa Jyväskylässä avausosan vieneelle joukkueelle. Mikäli voitot ovat sunnuntain jälkeen tasan, ratkaiseva kolmas ottelu pelataan tiistaina Suomen Ateenassa.

Lauantain varhaisen alkamisajan syy on Salibandyliigassa taistelevan Happeen televisioitavassa kotiottelussa, joka tyhjentää monitoimitalon viimeistään kello 13.30. Tervarien kannalta alkamisajankohta on otollinen, sillä joukkue matkaa jo perjantaina pelipaikalle ja joutuu starttaamaan paluumatkalle heti kamppailun tauottua sunnuntain kotipelin vuoksi.

KaDyn mainio ennakko on luettavissa alla olevasta linkistä:

http://kadyfutsal.net/uutiset.html?850

Lauantain otteluiden liveseuranta Twitter-tilimme kautta:

https://twitter.com/OulunTervarit

Tervarien leiristä viime hetken kuulumiset lupaavat hyvää: Ari Makowski ja Oskari Tervo ovat toipuneet täyteen pelikuntoon ja uhkuvat näyttöhaluja lauantain aamunäytöksessä. Juho Keskisen polvivamma pitää Tiikerin sivussa pelikentiltä ainakin ensi viikon, mutta Juha-Matti Savolainen on ehtinyt osoittaa tälläkin kaudella kykenevänsä torjumaan liigan huipputasolla. Kokeneemmasta kaartista Adrian Rizvani näytti johtajuutta runkosarjan päätöskierroksella Mad Maxia vastaan ja Heikki Halmetin polvivamma on ainakin tältä erää selätetty, joten Jani Paanasella on käytössään täysi lista peluutettavaksi. Pallo keskelle ja peli käyntiin!

Uutisarkistoon »