Runkosarja päätökseen lauantaina

22.03.2014

Kauden 2013-3014 Futsal-liiga on lähestymässä kohti loppuhuipennustaan. Ohenevien keväthankien kimaltaessa myös perussarjan viimeinen kierros on käsillä tänään. Tervarien vieraaksi saapuu viimeisestä pleijaripaikasta taisteleva Mad Max, joka on tasapisteissä KylVen kanssa. Veikkojen päätöskierroksen vastustaja on SoFo, joka ei myöskään ole kyennyt vielä naulaamaan jatkopaikkaansa, joten paljon on pelissä ja jaossa myös Oulun urheilutalolla.

Tervarien kapteeni Ari Makowski huilaa voitollisen FC Rauma-pelin tapaan vielä tänään:

-Sama vanha nivusvamma on ollut riesana läpi kauden ja pleijareihin mentäessä ottelutahti ei ainakaan helpota, joten olen yrittänyt kuntouttaa sitä niitä silmällä pitäen. Joukkue vastasi huutoon vahvasti Raumalla useista poissaoloista huolimatta, joten taistelemme loppuun asti kotiedusta, vaikka se ei enää olekaan meidän käsissämme. Urheilussa mikään ei ole taputeltua ennen viimeistä vihellystä, joten pelataan matsit pois ja katsellaan sitten muiden otteluiden tulokset, Makowski huikkasi.

GFT on karannut Tervareilta ulottumattomiin, mutta neljäntenä olevaan Jyväskylän KaDyyn on eroa vain kaksi pistettä. KaDy pelaa kotonaan FC Raumaa vastaan. Puolivälierät käynnistyvät ensi lauantaina paremmin sijoittuneen joukkueen kotikentällä ja sunnuntaina on vuorossa jo toinen pudotuspelikierros.

Tervarit ja Mad Max iskevät yhteen tänään lauantaina kello 15.00 Oulun urheilutalolla. Tervetuloa luomaan pudotuspelitunnelmaa.

Uutisarkistoon »