Tervarit kohtaa TP-Kaarlen lauantain rästiottelussa

17.12.2010

Futsal-cupin alta siirretty Tervarien ja TP-Kaarlen välinen sarjaottelu pelataan lauantaina todellisena iltapelinä, sillä kamppailu alkaa urheilutalon täyden varauskalenterin vuoksi vasta kello 20.45. Kauden kuudennen kotiottelunsa pelaava Tervarit lähtee otteluun selkeänä suosikkina ainakin tilastojen valossa, sillä Kokkolan sarjanousija on ryöstänyt pelaamissaan neljässä vieraspelissä vasta yhden pisteen.

Kautensa hyvin aloittanut Tervarit on vahvasti matkalla kohti pudotuspelejä. Heikoksi vierasjoukkueeksi viime vuosina leimautunut Tervarit on vienyt alkukaudella jo kolme täyttä pistepottia tuliaisinaan, ja on sarjassa neljäntenä viisi pistettä pudotuspeliviivan yläpuolella. Oululaisten onnistumiset tällä kaudella ovat jakautuneet laajalle rintamalle , sillä punamustien pisteykkönen Jarno Auvinen on kahdeksalla maalilla ja neljällä maalisyötöllä liigan pistepörssissä vasta sijalla 12.

Sarjanousija TP-Kaarlen alkukausi on ollut melkoista vuoristorataa, mutta joukkue on tiukasti kiinni minimitavoitteessaan eli sarjapaikan uusimisessa. Joukkueen riveistä löytyy runsaasti laadukasta jalkapallo-osaamista (mm. Petteri Forsell, Sebastian Mannström ja Patrik Byskata), mutta lauantain vierailijoiden suurimmat ongelmat ovat olleet yhtenäisen kokoonpanon ja pelitavan hakemisessa. Kaarlen pistetykki on erityisen tuttu nimi myös oululaiselle yleisölle: viime kaudella Tervareita vahvistanut Mr Futsal Pasi Nevanperä on koko sarjan pistepörssissä neljäntenä lukemin 11+6.

Tervarit pääsee lauantain otteluun lähes parhaalla kokoonpanollaan. Tervakaupungin poikien ainoa varma sivuun jäävä pelaaja on cupin puolivälierässä kahdella keltaisella punaista katsellut Harri Lehtiniemi.

Uutisarkistoon »


 

Kaikki uutiset»