GFT kuritti kuritonta

21.11.2010

Tervarien hyvä ote ja fiilis ei kantanut yön yli. Sunnuntain GFT-kamppailussa oululaisryhmä pysyi mukana ottelussa ensimmäiset 13 minuuttia, kunnes GFT repäisi Henrik Henrikssonin johdolla kolmessa ja puolessa minuutissa oululaisten puolustuksen riekaleiksi takoen 4-1 taukojohdon turvakseen.

Tervarien pelaajavalmentaja Jukka Korhonen oli pettynyt joukkueensa peli-ilmeeseen.

- Emme saaneet tänään jalkoja liikkelle ja merkkauspelissämme tapahtui karmeita virheitä. GFT:n tasoinen joukkue rankaisee niistä armotta. Olimmme ensimmäiset 14 minuuttia vielä hyvin pelissä sisällä ja meillä oli saumamme myös johtomaaliin, mutta 1-2 maalin jälkeen vieraat menivät menojaan, Korhonen manasi.

Ottelun toinen jakso oli käytännössä kosmetiikkaa, sillä Tervarit ei saanut sunnuntaina kirivaihdetta silmään missään vaiheessa. Juha-Matti Savolainen oli kotijoukkueen maalilla vailla taustatukea, vierailijat sahasivat puolustuksen auki namutellen useita osumia kuuden metrin sisäpuolelta. Adrian Rizvani turhautui espoolaisten karusellissa ja huilii seuraavan sarjaottelun kahdella keltaisella ansaitusta ulosajosta. GFT nappasi komean 9-1 (4-1) voiton nousten mukaan liigan kärkikamppailuun.

GFT:n luotsi Ville Sihvonen oli tyytyväinen näkemäänsä.

- Ehdimme Kemistä näkemään lauantaina Tervarien ja KaDy:n välisen kamppailun ja tuolloin oululaiset pitivät pakettinsa. tiiviinä. Tänään meillä ei ollut 2-1 johtomaalin jälkeen mitään hätää ja saimme tärkeitä onnistumisia laajalla rintamalla. Meillä on mukava rekordi Tervareita vastaan pelaamistamme keskinäisistä kamppailuista, ja olemme tehneet yli puolet kauden osumistamme oululaisia vastaan. Kotijoukkueessa on hyviä yksilöitä, mutta GFT on tällä hetkellä vahvempi kokonaisvaltaisessa pelaamisessa, Sihvonen tiivisti.Uutisarkistoon »


 

Kaikki uutiset»