Paljon pelissä lauantaina

21.12.2012

Oulun Tervarit tarjoaa kotiyleisölleen todellisen herkkupalan aivan joulun kynnyksellä. Lauantaina 22.12. urheilutalolle saapuu viime kauden liiganelonen Sievi Futsal, joka on pelannut syyskierroksen nousujohteisesti. Keski-Pohjanmaan ylpeys on tiukasti kiinni sarjan kakkospaikassa, ja omaa vielä mahdollisuudet jopa runkosarjan voittoon.

Tervarien peli yskähteli marraskuun harmaudessa, mutta pitkän tappiosarjansa niukalla kotivoitolla KylVeä vastaan katkaissut oululaisryhmä haki jatkoksi viime lauantaina tärkeät pisteet Porista FC Jazzin vieraana Harri Lehtiniemen näyttäessä esimerkkiä kahdella maalillaan ja kahdella maalisyötöllään. Liigassa sijalla viisi oleva kotijoukkue tarvitsee ehdottomasti täyden pistepotin myös lauantaina, mikäli joukkue mielii vielä mukaan taistelemaan runkosarjan top-3 sijoituksista.

Sairastuvalta kuuluu hyviä ja huonoja uutisia: Oskari Tervo on kuntoutunut vammoistaan ja on lauantaina täydessä pelikunnossa. Sen sijaan KylVeä vastaan jalkansa loukanneen, mutta ottelun loppuun asti kentällä taistelleen Adrian Rizvanin diagnoosi oli alustavia arvioita synkempi: Rizvani kävi korjauttamassa polvensa sivusiteitä ja on sivussa seuraavat pari kuukautta. Alavartalovammasta kärsivän kapteeni Ari Makowskin pelikunto ratkeaa vasta pelipäivän aamuna.

Sievin ykkösnelikko on valtakunnan ehdotonta eliittiä. Ilveksestä paluun kasvattajaseuraansa tehnyt maajoukkuemies Joni Pakola on laukonut tällä kaudella jo 17 täysosumaa. Viime kaudella runkosarjaa dominoinut Radik Akhmetkhanov on aina vaarallinen, ja on aloittanut myös syksyn 2012 vahvasti. Loppukesästä FC YPA:n riveihin liittynyt serbialainen Nikola Erceg on ehättänyt jo todistaa olevansa kova luu myös salipallon puolella. Erceg toimi Sievin voiton pääarkkitehtinä joukkueiden edellisessä kohtaamisessa lokakuussa, jolloin Tervarit joutui taipumaan maalin tappioon johdettuaan kamppailua vielä viisi minuuttia ennen päätössummeria.

Oulun Tervarit ja Sievi Futsal ratkovat Pohjanmaan herruuden lauantaina kello 15.00 Oulun urheilutalolla alkavassa koitoksessa. Puoliajalla yleisölle esittäytyy Oulun kaupungin I love sport Oulu-hanke, jonka tarkoituksena on kehittää ja edesauttaa maahanmuuttajien kotoutumista liikunnan avulla Oulussa. Ottelun puoliajalla pelattavassa näytösottelussa kohtaavat Uleåborg A.I.K. ja Hercules Academy. Tervetuloa nauttimaan viihdyttävästä futsal-iltapäivästä!

Uutisarkistoon »


 

Kaikki uutiset»