Kaarle kaatui Kokkolassa

23.10.2012

Tällä kertaa ei kuitenkaan kyse ollut kuninkaallisesta kompastumisesta, sillä Kokkolassa pelattiin lauantaina Futsal-liigan kolmannen kierroksen kamppailu TP-Kaarle-Tervarit. Isäntäjoukkueen voittosarake ei auennut vieläkään: kurinalaisemmin puolustanut tervakaupungin ylpeys vei pisteet Ouluun maalein 6-1 (1-0).

Myös Kaarlella oli ottelussa omat hetkensä, mutta jälleen mainiosti torjunut Juho Keskinen kesti isäntien pommituksen vaikeina hetkinä. Uransa parasta futsalia alkukaudella esittänyt Harri Lehtiniemi laukoi kaksi maalia ollen tekemässä 2-1 voittomaalia ja tarjoili esityön Oskari Tervon avausjakson ainoaan osumaan.

Manageri Jussi Törmä oli hengästynyt ottelun jälkeen:

- Ei tämä taaskaan niin helppo iltapuhde ollut, kuin tulostaulu antaa olettaa. 1.jaksolla pelimme toimi vain ajoittain ja paljon on taas kiittäminen Keskistä siitä, että päästimme vain yhden takaiskun koko pelissä. Kolmas maali vapautti pelimme ja ottelu ratkesi käytännössä siihen osumaan. Säärelän Riku teki debyyttinsä liigatasolla ja onnistui ihan mukavasti sisääntulossaan. Lauantaina on edessä todellinen tasonmittauksemme, kun Oulun urheilutalolle saapuu kesän aikana vahvistunut GFT, Törmä summaili.

Tervarit-GFT pelataan lauantaina 27.10. kello 18.30 Oulun urheilutalolla. Kausikortit ovat saatavilla hintaan 60 euroa yläkerran lipunmyyntipisteestä-

TP-Kaarle – Tervarit 1-6 (0-1)

3.54 Oskari Tervo (Harri Lehtiniemi) 0-1, 21.54 Lehtiniemi 0-2, 31.49 Olli-Pekka Itälä (Jesse Kalliokoski) 1-2, 33.36 Adrian Rizvani (Dritan Stafsula) 1-3, 35.40 Stafsula (Juho Keskinen) 1-4, 36.50 Lehtiniemi (Ari Makowski) 1-5, 37.56 Rizvani 1-6.

Yleisöä: 315.

Parhaat pelaajat:

Koti: Jussi Roiko.
Vieras: Harri Lehtiniemi.

Kulta: Harri Lehtiniemi, Tervarit.
Hopea: Juho Keskinen, Tervarit.
Pronssi: Jussi Roiko, TP-Kaarle.

Uutisarkistoon »


 

Kaikki uutiset»