Tervarit-juniorit Kaleva-turnauksessa Pohjois-Suomen ykkönen

19.09.2012

Jo vuodesta 1970 yhtäjaksoisesti pelattu D12-ikäluokan Pohjois-Suomen mestaruusturnaus pelattiin viikonvaihteessa Heinäpään nurmikentillä kymmenen joukkueen voimin.

Turnauksessa finaalissa palkintomaljasta ja kunniasta taistelivat Tervarit-juniorit -00 ja OLS Keltainen. Tervarien nuorempi kaarti ratkaisi ottelun käytännössä jo ensimmäisellä kympillä takoen taululle kylmät 3-0 johtolukemat. OLS ei tointunut shokkialusta ja joutui tyytymään turnauksen kakkossijaan loppulukemin 1-4. Finaalin ja koko turnauksen ykköshahmoksi nousi vahva kärkipelaaja Niklas Jokelainen, joka rikkoi turnauksen maaliennätyksen 12 täysosumallaan.

Tervarit-juniorit on kyennyt voittamaan turnauksen vain kerran aiemmin. Vuonna 2002 pystiä oli nostamassa mm. Juha-Matti Savolainen, joka oli omalla, vahvalla panoksellaan nostamassa Tervarien edustusjoukkuetta Kakkoseen kuluneella kaudella.

Tervarit ry onnittelee Tervarit-junioreita Pohjois-Suomen mestaruuden johdosta ja toivottaa joukkueelle menestystä myös tulevissa koitoksissa.

Uutisarkistoon »


 

Kaikki uutiset»