GFT vei ensimmäisen erän

24.03.2012

Tervarit avasi kauden 2011-2012 puolivälierät vieraissa liigakolmosen Espoon GFT:n kotisalissa. Jussi Törmän suojatit pääsivät tauolle 2-1 johtolukemissa Adrian Rizvanin kahdella täysosumalla. Toisen puoliajan edetessä ottelun hallinta siirtyi kuitenkin vääjäämättä kotijoukkueelle. Juho Keskinen teki tolppien välissä voitavansa, mutta hyvällä asenteella varustettu kotijoukkue nousi ansaitusti rinnalle ja ohi. Tervarit haki viimeisen kolmen minuutin aikana kavennusta viidellä kentäpelaajalla, mutta ei saanut luoduksi käytännössä yhtään todellista maalintekotilannetta ja GFT kuittasi ensimmäisen kiinnityksen välieriin maalein 5-3 (1-2).

GFT:n valmentaja Ville Sihvonen oli tehnyt huolella kotiläksynsä. Runkosarjassa tuhojaan tehnyt oululaisten ykköskenttä pysyi läpi ottelun kurissa ja nuhteessa. Kentän ottama -3 teholukema kertoo karua kieltään päivän esityksestä.

Tervarien kausi on katkolla jo sunnuntaina, jolloin kello 14.00 Oulun urheilutalolla pelataan toinen puolivälieräkoitos. Kesäaikaan siirtymisen vuoksi joukkueilla on aikaa palautumiseen ja matkustamiseen vain 20 tuntia edellisen ottelun päätössummerista.

Uutisarkistoon »


 

Kaikki uutiset»