Rutiinisuoritus riitti täysiin pisteisiin

14.02.2012

Tervarien ei tarvinnut venyä parhaimpaansa lauantaina Tampereen Spiral-hallissa pelatussa Futsal-liigan kamppailussa. Sarjanousija ACE ei saanut painetuksi oululaisia köysiin missään vaiheessa kamppailua. Tervarit korjasi kolme pistettä tuliaisiksi loppunumeroin 3-1 (2-0).

Oululaisten ykkösnyrkki teki jälleen lauantaina voittoon tarvittavat osumat. Pisteiden valossa uransa parasta kautta pelaava Iiro Vandell osui kahdesti Oskari Tervon tehdessä maaleihin alustukset ja pelin voittomaaliksi jääneen toisen maalin laukoi vahvassa vireessä porskuttava Oskari Tervo.

Tervarien kapteeni Ari Makowski oli tyytyväinen vieraspisteisiin:

- Lähdimme hakemaan vain ja ainoastaan kolmea pinnaa, joten reissuun voi siinä valossa olla tyytyväinen. ACE oli kotisalissaan ihmeen vaisu, odottelin päivän pelistä fyysisempää ja intensiivisempää vääntöä. Ottelun tempo jäi matalaksi ja meidänkään ei tarvinnut tehdä tänään ihmeitä. Ensi lauantaina odotettavissa on varmasti täysin erilainen kamppailu, sillä liigassa ovat jaossa vielä sijat 4-8 ja TPK janoaa varmasti revanssia viime kevään puolivälieräpettymyksensä jälkeen, Makowski ennakoi.

Tervarit ja TPK iskevät yhteen urheilutalon huutomyrskyssä lauantaina 18.2. kello 19.00 alkavassa taistossa.


ACE - Tervarit 1-3 (0-2)

6.52 Iiro Vandell (Oskari Tervo) 0-1, 11.32 Tervo (Heikki Halmet) 0-2, 24.52 Vandell (Tervo) 0-3, 29.03 Rami Korpela 1-3.
Yleisöä: 50.

Parhaat pelaajat:

ACE: Rami Korpela.
Tervarit: Oskari Tervo.

Kulta: Oskari Tervo, Tervarit.
Hopea: Iiro Vandell, Tervarit.
Pronssi: Rami Korpela, ACE.

Uutisarkistoon »


 

Kaikki uutiset»