ACE-Tervarit kierroksen live-ottelu nettipalvelussa

10.02.2012

Suomen palloliiton internet-media Huuhkaja-TV esittää suorana ja ilmaisena nettilähetyksenä lauantaina kello 12.00 pelattavan Futsal-liigan kamppailun ACE-Tervarit. Tampereen Spiral-hallissa pelattava ottelu on tärkeä kummallekin joukkueelle, tosin eri lähtökohdista.

Sarjanousija ACE on esiintynyt liigaparketeilla kunniakkaasti, mutta joukkueen suurin ongelma on ollut tehokkuus vastustajan kenttäpuoliskolla. Sarjajumboksi juuttunut yliopistojoukkue on kyennyt voittamaan vain kaksi ottelua 16 pelaamassaan kamppailussa, mutta siitä huolimatta joukkueen maaliero on miinuksilla vain 19 takaiskua.

Tervarien kausi on taasen ollut vuoristorataa. Viime lauantaina Jyväskylässä kirvelevän pistemenetyksen viimeisten sekuntien nollauksen vuoksi kokenut Tervarit taistelee vielä tiukasti pudotuspelien kotiedusta, mutta joukkueen on kyettävä keräämään pisteitä myös vieraista. Oululaisten tehonyrkkinä on joulutauon jälkeisissä otteluissa kunnostautunut joukkueen kapteenin Ari Makowskin johtama nelikko, jonka täydentävät liigan pistepörssin kakkosmies Oskari Tervo, pelaava valmentaja Heikki Halmet ja aina luotettava Iiro Vandell. Oman mausteensa keitokseen tuo maalivahtien välinen keskinäinen kilpailu: Juha-Matti Savolainen torjui tammikuun lopulla Tervareille kaksi tärkeää voittoa ja on valmis astumaan Juho Keskisen suuriin saappaisiin.

ACE-Tervarit lähetystä voit seurata lauantaina kello 12 alkaen alla olevassa osoitteessa:

http://huuhkaja.tv/

Uutisarkistoon »


 

Kaikki uutiset»